Cancan ultimă oră

Lidia Buble, adevărul despre relația cu Costi Ioniță

Publicat: 18 sept. 2020
Lidia Buble, adevărul despre relația cu Costi Ioniță
Lidia Buble, adevărul despre relația cu Costi Ioniță

În urmă cu câteva zile, prin presa mondenă au tot apărut zvonuri cum că între Lidia Buble (26 de ani) și Costi Ioniță (52 de ani) are fi ceva mai mult decât o relație profesională. Totul a pornit de la câteva imagini surprinse de paparazzi cu cei doi ținându-se de braț pe străzile Capitalei după ce au fost la un restaurant.

Costi și Lidia se știu din primăvara acestui an, de când au lucrat împreună pentru un proiect muzical. În urma colaborării lor, a a părut piesa “La luna”, dar să fie oare între cei doi și altceva în afară de relația profesională?

Artista a decis să lămurească lucrurile

Artista a decis să lămurească lucrurile și a mărturisit, pe rețelele de socializare, care este adevărul în privința acestor zvonuri. Întrebată de fani, într-o sesiune de Instastories, dacă este cu adevărat împreună cu Costi, Lidia Buble a răspuns în felul următor: „Am văzut articolele din presă. Nu mă gândeam că oamenii mai cred în presă. Eu și Costi avem o piesă împreună și mai avem și alte proiecte muzicale. Eu, făcând parte din industria muzicală, mă întâlnesc cu foarte multe persoane, mai ales de sex masculin. Dacă ar fi să apar cu toți în presă, ar însemna că eu schimb bărbații ca pe șosete. Am văzut că presa scrie multe vrute și nevrute, dar nu este cazul. Sunt solo.”

Lidia Buble nu are momentan pe nimeni special în viața ei. După despărțirea de Răzvan Simion din această vară, cu care a avut o relație de aproape șase ani, artista a decis, deocamdată, să-și focalizeze atenția pe viața profesională.

Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion. Lidia Buble este în stare de șoc

Nici nu s-a despărțit bine cuplul Răzvan Simion – Lidia Buble că prezentatorul de la Neatza a fost deja fotografiat pe terasa unui hotel de cinci stele din Turcia alături de altă femeie.

Răzvan Simion a fost fotografiat weekendul trecut pe terasa unui hotel de lux din Turcia în compania unei tinere misterioase, despre care nu a vrut să ofere detalii.

Deși inițial acesta a spus că era vorba de fiica lui, totul indică faptul că femeia ar putea fi noua lui iubită, pe care o ține de parte de ochii curioșilor.

Răzvan a păstrat tăcerea

Cei doi au fost discreți și nu s-au manifestat romantic. Domnișoara a mâncat, Răzvan a băut o cafea și a fumat, după care au plecat de la hotel.

Răzvan a preferat să nu facă nicio declarație despre această scenă, ba mai mult, a susținut că nu-și mai aduce aminte unde se afla pe 29 august, data la care au fost realizate fotografiile.

Răzvan continuă să rămână managerul Lidiei Buble.

Lidia Buble nu a mai rezistat! Reacție violentă după ce Răzvan Simion a părăsit-o
Lidia Buble a oferit prima reacție după ce Răzvan Simion a pus capăt relației dintre cei doi. Enervată să i se tot pună întrebări, cântăreața și-a strigat oful pe Facebook într-un mesaj transmis tuturor celor care au încercat să-i invadeze viața privată. Dincolo de prietenii virtuale și emoticoane drăguțe există, totuși, o limită pe care Lidia Buble nu o încalcă. Și, mai mult, vrea ca și fanii ei să procedeze întocmai!

Adauga un comentariu