Cultural

Lidia Buble are un iubit afacerist. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei artiste

Publicat: 06 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lidia Buble are un iubit afacerist. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei artiste
Lidia Buble și Horațiu Nicolau nu au recunoscut oficial că formează un cuplu, însă nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre în spațiul public.

Celebra cântăreață Lidia Buble are un iubit afacerist. Vedeta a fost surprinsă în ultima vreme în compania unui bărbat misterios, iar gesturile dintre cei doi demonstrează că este mai mult decât o relație de prietenie. Cu toate că Lidia Buble nu a dorit să ofere prea multe detalii despre noul său partener, aceasta radiază de fericire și se afișează în public la brațul afaceristului. Iată cine este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei artiste.

Lidia Buble radiază de fericire alături de iubitul afacerist

De ceva vreme, Lidia Buble a evitat să vorbească despre bărbatul care i-a cucerit inima și alături de care este extrem de fericită și împlinită. Cu toate acestea, vedeta a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare în care se observă că este în compania unui bărbat misterios, artista păstrând ascunsă identitatea acestuia.

Recent, cântăreața a fost surprinsă în public la brațul lui Horațiu Nicolau, iar gesturile tandre dintre cei doi au lăsat loc de interpetări. Fanii artistei au ajuns la concluzia că afaceristul este noul iubit al Lidiei Buble, deși vedeta nu a confirmat relația cu acesta.

Deși cântăreața și presupusul iubit nu au recunoscut public că formează un cuplu, aceștia se afișează destul de des împreună, iar gesturile romantice dovedesc faptul că cei doi au o relație. Nu lipsesc însă și criticile unora, care o sancționează pe artistă având în vedere diferența de vârstă dintre aceasta și afaceristul Horațiu Nicolau.

Cu toate acestea, vedeta își asumă fiecare capitol din viața sa și nu ține cont de replicile dure ale celor din jur.

„Sunt un om foarte asumat care își asumă fiecare decizie, fiecare lucru pe care îl face, trebuie să recunosc că nu e neapărat cel mai comod lucru (n.r. să se afle de viața amoroasă), că prefer să țin pentru mine, în patru ochi spun tot, dar eu consider că e mai bine să fie așa mai discret.”, a declarat artista.

De multe provocări pe plan amoros a avut parte și Natalia Mateuț. Aceasta a avut relații de dragoste controversate ce i-au adus și mai multă celebritate. Prezentatoarea face furori de fiecare dată când apare în public și încinge imaginația multor bărbați cu fotografii în ipostaze incendiare. Și frumoasa artistă Anda Adam s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România. Vedeta își asumă trecutul amoros și se bucură din plin de viață și de celebritate.

Cine este bărbatul misterios care a cucerit-o pe frumoasa cântăreață

Lidia Buble iubește din nou, iar recent s-a afișat în ipostaze tandre alături de un om de afaceri celebru din România. Artista a fost surprinsă tot mai des în compania lui Horațiu Nicolau. Acesta are 60 de ani și este fostul patron Telesport. Bărbatul deține mai multe afaceri care îi aduc venituri uriașe.

Noul iubit al Lidiei Buble are un apartament în Monte Carlo, o locuință de lux în complexul rezidențial Caelia, dar și mai multe proprietăți în București.

Lidia Buble și Horațiu Nicolau nu au recunoscut oficial că formează un cuplu, însă nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre în spațiul public. Cei doi au fost surprinși împreună în ultima vreme, iar gesturile dintre aceștia au lăsat loc de interpretări. Se pare că artista iubește din nou și radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Adauga un comentariu