Cancan

Lidia Buble l-a trădat pe Răzvan Simion în timp ce erau împreună. Cei doi s-au despărțit din cauza fratelui Elenei Gheorghe

Publicat: 14 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lidia Buble l-a trădat pe Răzvan Simion în timp ce erau împreună. Cei doi s-au despărțit din cauza fratelui Elenei Gheorghe
Lidia Buble si Razvan Simion

Ies la iveală noi detalii care dovedesc că Lidia Buble l-a trădat pe Răzvan Simion, motiv pentru care cei doi au ajuns să se despartă. Cei doi și-au spus adio în urmă cu câteva luni, însă abia acum s-a aflat despre relația artistei cu un fost concurent Exatlon România. Acesta este nimeni altul decât Costin, fratele Elenei Gheorghe.

Lidia Buble și Răzvan Simion au lăsat pe toată lumea cu gurile căscate când s-au despărțit. Atunci, nimeni nu a știut motivul real pentru care cei doi îndrăgostiți și-au spus adio, după cinci ani de relație. Artista și prezentatorul TV formau un cuplu despre care toată lumea vorbea, după ce Răzvan își lăsase în urmă soția și copiii, fiind îndrăgostit iremediabil de frumoasă Lidia Buble.

Răzvan a anunțat despărțirea

În urmă cu câteva luni, când s-a produs ruptură, prezentatorul TV și-a asumat să anunțe despărțirea. Opinia publică generală a fost că tot el ar fi fost „vinovatul” pentru despărțire. Răzvan Simion a publicat atunci un mesaj extrem de emoționant, pe contul lui e Instagram.

O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire că de cel mai mare dușman.

Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când, poate, ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, a scris, la momentul respectiv, Răzvan Simion despre despărțirea de Lidia Buble.

Lidia Buble a fost cea care l-a trădat pe Răzvan Simion

Recent, s-a aflat că Lidia Buble ar fi avut o relație anul trecut, în timp ce era încă iubita lui Răzvan Simion. Cel care i-a furat inima artistei ar fi fost nimeni altul decât Costin Gheorghe, fost concurent Exatlon România, fratele cântăreței Elena Gheorghe.

Se pare că cei doi amorezi se întâlneau pe ascuns și își petreceau clipele de pasiune în mașină, potrivit cancan.ro, care susține că a primit și imagini cu cei doi împreună. Mai mult decât atât, Lidia Buble a fost inspirată de frumusețea ochilor fostului concurent Exatlon România și ar fi scris celebra piesă „Cu ochii ăia verzi”. Divorțat de doi ani de zile, Costin Gheorghe nu a trecut la nivelul următor în relația cu Lidia Buble, însă cei doi au trăit o pasiune fierbinte, care i-a marcat pe amândoi, cu siguranță.

Lidia Buble și divorțul lui Cornel Ilie

Dincolo de toate astea, începutul toamnei a găsit-o pe Lidia Buble în mijlocul altei controverse. Atunci se zvonea că Lidia Buble ar fi cauzat divorțul lui Cornel Ilie de la Vunk. Piesa lansată de cei doi, „Vino, du-te”, dar mai ales videoclipul lasă loc de multe interpretări. Astfel, apropierea dintre cei doi ar fi fost mai mult decât o colaborare artistică. Totodată și declarația Lidiei ridica multe semne de întrebare:

Pot să spun că de această piesă «Vino, du-te» m-am îndrăgostit de la primele acorduri. Mi-a plăcut foarte mult și am zis gata, asta este piesa. Am făcut o treabă tare faină și am avut o chimie bună”, a mai spus fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Așadar, ar putea fi un strop de adevăr în această poveste, iar Lidia Buble chiar l-a trădat pe Răzvan Simion. Posibil ca în curând să iasă la lumină noi detalii despre această poveste…

Adauga un comentariu