Cancan ultimă oră

Încă un divorț în showbiz-ul românesc! Și-au spus adio după cinci ani de căsnicie

Publicat: 05 sept. 2020
Cornel Ilie a anunțat că a divorțat de soția sa

Solistul trupei VUNK, Cornel Ilie, a anunțat că a divorțat de soția sa, Eliza. Cei doi erau căsătoriți de cinci ani și au doi copii, o fetiță pe nume Zara, în vârstă de 5 ani, și un băiat pe nume Cezar, în vârstă de un an.

„De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect.Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire”, a scris Cornel Ilie pe Facebook.

Cornel Ilie şi-a cunoscut soţia pe stradă

Într-un interviu în urmă cu câțiva ani, Cornel Ilie a povestit cum a cunoscut-o pe Eliza.

„Pe Eliza am văzut-o pe stradă. M-a făcut să tresalt şi să întorc capul după ea, însă asta a fost tot atunci. Ceva mai târziu am revăzut-o şi atunci am găsit-o. Mi-a fost uşor cu Facebook-ul. Am cerut-o de soţie tot pe stradă, în locul unde ne-am întâlnit. Este o intersecţie micuţă. Îmi aduc aminte că era ziua mamei mele. I-am zis să facem o poză, pe stradă acolo, dar eu am filmat momentul, pentru că am zis că aşa ceva trebuie să-mi rămână amintire”, a spus artistul.

Anul 2020 a reprezentat o perioadă dificilă pentru multe cupluri din showbiz-ul românesc

Lovitură de teatru în cel mai recent divorţ din lumea mondenă. De ce s-au despărţit, de fapt, Alin Oprea şi Larisa? Un apropiat al fostului cuplu a dat detalii nemaistiute. Larisa a primit acuze grave cu privire la regimul dictatorial pe care îşi dorea să îl impună. Acesta ar fi fost motivul principal ce a dus la ruptura dintre cei doi.

Atitudinea autoritară a fostei soţii a cântăreţului a dus la ruptura dintre cei doi, cel puţin aşa susţine un apropiat al celor doi.

De ce s-au despărţit, de fapt, Alin Oprea şi Larisa!

Din dorinţa de a avea totul sub control, Larisa, a reuşit să îl îndepărteze cu paşi mărunţi pe celebrul cântăreţ. În cele din urmă divorţul a fost inevitabil.

Larisa i-ar fi impus, de-a lungul timpul, extrem de multe lucruri soțului ei. Mai multe, ea ar fi provocat chiar destrămarea trupei Talisman.

”Am cunoscut-o și pe doamna Larisa… Toți oamenii cu personalitate din jurul lui Alin erau foarte repede compromiși și eliminați din proximitatea acestuia, prin tertipuri feminine bine elaborate, astfel încât soțul să nu simtă implicarea ei directă, uneori chiar Alin făcea pașii dictați de ea, crezând că sunt hotărârile lui.

O iubea și nu mai vedea nimic în afară de ea şi familia lui. În acest fel, doamna Larisa, prin intermediul lui Alin, dar și direct, a eliminat din trupa Talisman oameni și instrumetiști extrem de valoroși, care la ora actuală performează în trupe de legendă din România”, a mărturisit un apropiat al lui Alin Oprea.

Artistul a rupt orice legătură cu Larisa și copiii lui, după ce s-ar fi aflat de relația sa cu soția unui afacerist din Cluj. Cei doi şi-au spus adio după 22 de ani de relaţie.

În familia artistului au avut loc recent două evenimente importante la care Alin nu a fost prezent. Pe 1 și 2 august au fost zilele de naștere ale celor doi copii pe care îi are cu Larisa Uţa. Băiatul lui, Adi, a împlinit vârsta de 21 de ani, iar fiica lui, Melissa și-a sărbătorit majoratul.

Cum şi-a făcut cântarețul

Alin Oprea a debutat pe 16 decembrie 1996, la Festivalul „Om bun”. alături de colegul să de trupa Tăvi Colen. Acolo au şi câştigat marele premiu. Fără dar şi poate piesa lor de rezistenta este „Atât de singur”.

În trupă Talisman a rămas doar Alin. În 2006, cei doi artiști au rupt colaborarea. Tăvi Colen a luat atunci decizia de a pleca din trupă și i-a reproșat mai multe lucruri colegului său, Alin.

”Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt”, dezvăluia Tăvi Colen motivele care au dus la destrămarea trupei.

Adauga un comentariu