Actualitate

Lidia Buble nu sărbătorește Valentine’s Day! Ce gest senzațional a făcut Horațiu Nicolau

Publicat: 15 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Lidia Buble nu sărbătorește Valentines Day Ce gest senzațional a făcut Horațiu Nicolau
Lidia Buble a spus că nu sărbătorește Valentine's Day, dar iubitul ei, Horațiu Nicolau, a făcut un gest senzațional

Lidia Buble a spus că nu sărbătorește Valentine’s Day, dar iubitul ei, Horațiu Nicolau, a făcut un gest senzațional. Cei doi sunt împreună de o bună perioadă. Lidia Buble și iubitul afacerist nu se afișează prea des împreună. Pentru ei dragostea nu se sărbătotrește doar de Ziua Îndrăgostiților, ci în orice moment.

Lidia Buble nu sărbătorește Valentine’s Day

Lidia Buble și Horațiu Nicolau formează un cuplu de ceva timp, dar mereu au fost discreți atunci când a venit vorba de relația lor. Chiar dacă au ales să își țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, cei doi par că sunt mai fericiți ca niciodată împreună, iar afaceristul este mereu atent cu partenera lui.

De curând, Lidia Buble a fost surprinsă de paparazzii când a ajuns la un restaurant de fițe din nordul Capitalei. Artista nu a venit singură, ci alături de Horațiu Nicolau. Cei doi au fost văzuți în timp ce părăseau locația respectivă după aproximativ o oră și jumătate, atunci când ies cu o pungă cu mâncare la pachet, iar el ține în mână o sticlă care pare de vin.

Cei doi au vorbit până au ajuns la mașină, după care i-a deschis portiera Lidiei Buble, iar el s-a urcat la volan și a pornit către următoarea destinație. Se pare că și atunci când este șofer, Horațiu Nicolau nu își poate lua ochii de la partenera lui, asta pentru că a făcut mai multe greșeli.

A încălcat mai multe reguli de circulație

Horațiu Nicolau pare foarte îndrăgostit de Lidia Buble, aceasta fiind explicația pentru care iubitul artistei a încalcat mai multe reguli de circulație. Mai întâi, Horațiu Nicolau întoarce pe trecerea de pietoni, lucru evident interzis, pentru ca mai apoi să întoarcă și pe linia dublă continuă.

Într-un final, cei doi au ajuns acasă, dar Lidia Buble și Horațiu Nicolau s-au oprit, înainte să intre în parcarea subterană, la paznicului blocului, atunci când bărbatul i-a dat afaceristului o cheie, probabil de la intrare. Abia după acest moment, cei doi au fost văzuți că intră în parcarea subterană.

Între Lidia Buble și Horațiu Nicolau există o diferență de vârstă de 32 de ani, însă acest aspect nu a fost niciodată un obstacol în relația lor. Artista are 30 de ani, în timp ce partenerul ei are 62. De curând, fosta iubită a lui Răzvan Simion a primit un inel prețios, iar mulți s-au grăbit să creadă că este inelul de logodnă.

Lidia Buble a spus atunci că nu este vorba despre o logodnă, ci a fost doar un cadou mult dorit de ea. Cântăreața a precizat că nu are în plan să se căsătorească în viitorul apropiat, deși își dorește la un moment dat să îmbrace rochia de mireasă și să ajungă în fața altarului alături de persoana iubită. Lidia Buble este hotărâtă ca în acest an să se concentreze mai mult asupra carierei sale și a pregătit multe melodii cu versuri foarte personale.

„Nu am planuri de căsătorie, tu știi că eu sunt foarte sinceră. Nici nu-mi permit să mint, că instant îmi crește nasul ăsta și mai mare decât e, deci planuri de căsătorie nu sunt, deocamdată“, a menționat Lidia Buble, care nu sărbătorește Valentine’s Day.

Comentarii
Adauga un comentariu