Cancan ultimă oră

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi

Publicat: 06 iul. 2020
Lidia Buble și Răzvan Simion
Lidia Buble și Răzvan Simion

A trecut mai bine de o lună de când Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit. Acum, surse din anturajul celor doi susțin că s-au împăcat și, mai mult de atât, s-au reunit. Motivul vi-l spunem imediat!

Vestea că Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu i-a întristat pe deplin pe fanii celor doi. Confirmarea a venit după multe zile de speculații și după ce prezentatorul de la Neatza a fost văzut în compania unei roșcate misterioase, cu puțin timp înainte de a declara că el și Lidia Buble nu mai sunt împreună.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat

Surse din anturajul celor doi susțin că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat, căci s-au întâlnit la filmările noului videoclip al Lidiei, însă se pare că nu doar în interes profesional.

Aceleași surse susțin că revederea a fost una extrem de emoționantă și se vede că cei doi încă mai au sentimente unul pentru altul.

“Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat. Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, au spus sursele pentru playtech.ro.

”În cazul lor, dragostea este mare, este adevărat, și orgoliul. De aceea, le este dificil să facă pașii spre o nouă legătură de suflet rapid. Cu toate acestea, de câteva zile bune, se înțeleg bine, par a se regăsi și au ales să își mai acorde o șansă”, au comentat apropiații celor doi pentru WOWbiz.ro.

Adauga un comentariu