Cancan ultimă oră

Lidia Fecioru a dezvăluit secretul pe care toate femeile trebuie să îl știe. Ce trebuie să faci ca să ai un păr bogat

Publicat: 26 sept. 2020
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la antena 3
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat la emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3 depsre modalitățile prin care putem scăpa de energia negativă

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne-a spus leacul pentru asteniile de toamnă, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

„Ce e mai bun şi mai bun ca mierea cu scorţişoară? Dar cei cu diabet trebuie să fie atenţi şi să ceară sfatul medicului”, a atenţionat Lidia Fecioru.

Astfel, potrivit ei, pentru acest leac, e nevoie de o lingură şi jumătate de miere şi o linguriţă rasă de scorţişoară. Acest amestec se pune într-un borcan şi luăm din el de 2-3 ori pe zi, dimineaţa şi seara.

„O lingură din acest amestec se pune într-un pahar cu apă călduţă şi se bea pe stomacul gol sau seara, înainte de culcare.

E bun pentru scăderea colesterolului, imunitate, stare de slăbiciune, oboseală, cistită, împotriva căderii părului, insomnii, meteorism, dar şi pentru răceală şi gripă”, susţine Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru a dezvăluit un „leac” pe care toți îl avem la îndemână

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat sâmbătă seară un leac pentru a diminua bufeurile. Avem un punct pe picior pe care ar fi bine să îl masăm pentru deblocarea mai multor energii. Potrivit Lidiei Fecioru, acest punct reprezintă energia sexuală. Îl putem masa de două ori pe zi, cel puțin câte 10 minute.

”Nu e obligatoriu un masaj dur, e destul să lovim ușor cu degetul”, a spus Lidia Fecioru.

Acest punct este foarte important pentru a debloca energiile.

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru. Masează acest punct de două ori pe zi!

”Nu este niciun secret că după o perioadă de timp femeile au parte de un război hormonal. E bine să masăm acest punct pentru a diminua bufeurile”, a mai spus Lidia Fecioru, sâmbătă seară.

Ce făcea, de fapt, Lidia Fecioru înainte să devină

Lidia Fecioru prezintă emisiunea Adevăruri Ascunse, de pe Antena 3, alături de jurnalista Maria Coman. Are 57 de ani și până să devină celebră a avut mai multe meserii. În cele din urmă, s-a reorintat către cee ace a iubit cel mai mult. Astfel că, pentru cei care sunt curioși ce făcea, de fapt, Lidia Fecioru în urmă cu mai mulți ani, iată câteva detalii din viața acesteia.

Ce făcea, de fapt, Lidia Fecioru înainte de Antena 3. Detalii mai puțin cunoscute din viața ei

În vârstă de 57 de ani, Lidia Fecioru a fost, pe rând, coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, medic legist, secretară de editură și, în cele din urmă, bioenergoterapeut.

Lidia Fecioru a devenit cunoscută și pentru faptul că a reușit să slăbească 30 de kilograme, în doar șapte luni. Ea a ajuns de la 90 de kilograme, la 70, într-un timp mai mult decât record. Vedeta a ținut regimul de slăbire Demis Roussos. Ea transmite legate de acest aspect că cel mai important lucru atunci când orești să slăbești este să îți menții poftele în frâu. Totodată, la nivel psihic trebuie să fie ordine pentru a putea exista ordine și în viața reală.

Puțină lume știe că Lidia Fecioru este orginara din Republica Moldova și că acolo a și făcut Facultatea de Medicină, specializarea Medicină Legală. De altfel, o vreme, Lidia Fecioru a lucrat că medic legist la Departamentul de crimă organizată din Chișînău și spune că atunci i-au fost de ajutor, pentru prima dată, puterile ei paranormale.

Bioterapeuta a recunoscut că facultatea nu a ajutat-o prea mult

„Aveam, tot timpul, senzația că știu toate cursurile, în amănunt, că le-am mai învățat cândva. Când mi s-a făcut astrogramă, s-a văzut, acolo, că de trei vieți încoace mă ocup cu asta. Probabil că de aceea știu o groază de lucruri pe care nu le-am citit, nu le-am învățat nicăieri în viață asta. Dar le știu, pur și simplu!”, a povestit parapsihologul Lidia Fecioru.

După 1991, Lidia Fecioru s-a mutat in România, unde are propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă, dar apare și mereu la diverse emisiuni tv in calitate de parapsiholog.

Lidia Fecioru dezvăluie ce alimente sunt bune pentru a reduce hipertensiunea arterial

“Nu sunt adepta regimurilor. Le ții doar dacă ai nevoie de ele. Eu vă zic ce ar trebui să mâncăm pentru a face bine organismului nostru. Verdețurile sunt foarte bune pentru că au tot felul de fermenți.

Boabele, inclusiv lintea, sunt bune pentru pietrele la rinichi și pentru hipertensiune arterială. Se iau cinci boabe de fasole măruntă, albă, se mănâncă dimineața, pe stomacul gol, crude, așa cum sunt ele. Aceleași proprietăți le are și lintea, fasolea și mazărea”, a spus aceasta.

 

Comentarii
Adauga un comentariu