Actualitate

Lidia Fecioru are leacuri pentru foarte multe afecțiuni. Ce suferințe poate alina cunoscutul bioenergoterapeut

Publicat: 26 mart. 2021
Lidia Fecioru leacuri
Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România

Cunoscuta bioenergoterapeut Lidia Fecioru a devenit foarte apreciată și pentru multele leacuri pe care le prezintă în „Adevăruri ascunse”, emisiunea de la Antena 3 în care apare alături de Mihai Voropchievici. Aici sunt abordate teme diverse și interesante care oferă o altă interpretare asupra realității…

Lidia Fecioru, originară din Republica Moldova, este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România. Destinul ei se schimbă practic din 1991, când vine mai întâi la Iași, după care se va muta în București. Aceasta a practicat foarte multe meserii de-a lungul timpului, printre care chiar și medicina, fapt care a consacrat-o în ochii telespectatorilor. Un moment de maxim interes al emisiunii „Adevăruri ascunse” este rubrica „Leacul zilei” în care sunt oferite remedii naturiste pentru foarte multe afecțiuni.

Lidia Fecioru leacuri

Fiind unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți, Lidia Fecioru este o prezență permanentă în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, alături de Mihai Voropchievici. Fiind pasionată de bioterapie și medicină alternativă, în rubrica „Leacul zilei”, Lidia Fecioru oferă numeroase remedii naturiste. Amintim astfel leacul pentru creșterea imunității, care se prepară din căței de usturoi prăjiți. De asemenea, anghinarea și rostopasca sunt bune pentru scăderea colesterolului rău, iar prunele sunt ideale pentru detoxifierea organismului și ajută la buna funcționare a inimii.

Lidia Fecioru ne sfătuiește și cum să ne curățăm vasele de sânge, pentru a evita accidente ischemice ori alte probleme cardio-vasculare. Avem nevoie de cinci nuci, o lingură de miere de tei, un vârf de scorțișoară și puțină pudră de ghimbir, care se amestecă bine. După o zi de stat la frigider, trebuie luat acest remediu de trei ori pe zi, înainte de masă, câte o lingură.

Nu în ultimul rând, bioenergoterapeutul are și o rețetă infailibilă de slăbit, pe baza unui ceai de dafin și scorțișoară. Un litru de apă fierbinte, un bețișor de scorțișoară și 5 frunze de dafin, care se infuzează 15 minute. Acest ceai de slăbit se bea pe stomacul gol. Pentru pete maronii pe piele și pistrui, Lidia Fecioru recomandă apa în care a stat, 12 ore, orezul. Cu aceasta trebuie să ne spălăm pe mâini și pe față.

Lidia Fecioru cabinet

Ca și bioenergoterapeut, Lidia Fecioru se ocupă cu vindecarea bolilor prin intermediul calităților bioenergetice, studiind sursele energetice și transformările de energie la nivelul materiei vii. Aceasta are un cabinet de bioterapie, al cărei domeniu de activitate este medicina alternativă și neconvențională. Potrivit descrierii din Pagini Aurii, terapia cu bioenergie se adresează atât oamenilor sănătoşi, în scop profilactic, cât şi celor care suferă de diverse afecţiuni, în scop curativ, bioenergia accelerând vindecarea în afecţiuni multiple.

De asemenea, cunoscuta bioenergoterapeut oferă o speranță persoanelor cu cancer în toate stadiile, efectuează tratament oncologic cu izorel, ba chiar se ocupă și de probleme de sterilitate. Așadar, Lidia Fecioru promite leacuri pentru o paletă largă de afecțiuni… Cu toate acestea, bioenergoterapeutul susține că nu trebuie să aşteptăm ajutor de la nimeni, ți aceasta deoarece îl vom găsi în interiorul nostru.

Comentarii
  • Rostopasca este o planta foarte periculoasa este toxica si poate duce la deces daca este folosita dupa ureche. Vorbesc in cunostinta de cauza in 1980 am folosit ceai de rostopasca dupa ce am avut hepatita virala daca nu consumam si varza proaspata medicul de la boli infectioase a spus ca puteam sa mor prin intoxicatie. Asa ca foarte.mare atentie la folosirea plantelor medicinale fara avizul unui specialist in Fitoterapie.

  • Va apreciez și sunt fana emisiunii Adevăruri ascunse.Am văzut o emisiune in care vorbești despre un leac împotriva herpesului genital Va rog Saul mai spuneți și să-mi trimiteți și mie daca se poate tratamentul

Adauga un comentariu