Eveniment-Social

Liliana Palade Matei îşi lansează prima carte de poveşti pentru copii

Publicat: 06 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liliana Palade Matei îşi lansează prima carte de poveşti pentru copii
Evenimentul ce va începe la ora 16:00 va avea loc la Muzeul Unirii din Strada Lăpuşneanu, nr. 14

Complexul Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi invită iubitorii de poveste pentru copii, sâmbătă, 7 octombrie 2023, la lansarea cărţii „Zaza şi Ena”, semnată de Liliana Palade Matei. Evenimentul ce va începe la ora 16:00 va avea loc la Muzeul Unirii din Strada Lăpuşneanu, nr. 14.

Despre carte vor vorbi editorul Paul Gorban, Irina Olariu şi Mihaela Macovei. În cadrul evenimentului moderat de Ina Paladi, va avea loc şi un moment de intermezzo la pian asigurat de cunoscutele artiste Miruna Măciucă şi Olesa Egorov, dar şi cu intervenţii susţinute de elevii Maria Egorov și Vlad Botan. Totodată, participanţii se vor bucura şi de un moment de teatru, inspirat după povestea cărţii, susţinut de Sara Matei şi Ingrid Rusu Sava, sub regia Irinei Olariu.

„Lumea în care te invită Liliana Palade Matei este o lume a candorii, a copilăriei, o lume magică şi plină de culoare. Avem o poveste despre prietenie, despre iubire, despre familie, o poveste în care protagonistele, gemenele Zaza şi Ena, parcurg un drum al devenirii. Este o poveste captivantă, care va fi indrăgită de mulţi copii. Cu această carte, Liliana Palade Matei îşi face cu adevărat intrarea în spaţiul sacru al literaturii pentru copii.”

Adauga un comentariu