Actualitate

Lino Golden, implicat într-un accident rutier cu un tramvai. În ce stare se află artistul

Publicat: 16 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lino Golden implicat într-un accident rutier cu un tramvai. În ce stare se află artistul
Lino Golden și-a făcut praf bolidul de lux după ce s-a ciocnit cu un tramvai

Cunoscutul artist Lino Golden a fost implicat într-un grav accident rutier cu un tramvai, în urma căruia mașina lui s-a făcut praf. Din câte se pare, interpretul nu s-a asigurat, astfel că a fost luat în plin de tramvai. Mai mult, Lino Golden a avut nevoie și de îngrijiri medicale în urtma impactului, care a fost destul de puternic.

Lino Golden, care are o poveste de viaţă impresionantă, este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de trap din România. Artistul şochează la fiecare apariţie atât prin înfăţişarea sa, cât şi prin comportament. Lino Golden a devenit cunoscut grație lui Alex Velea, care l-a promovat și propulsat în industria muzicală din țară. Însă, în urmă cu câțiva ani, Lino Golden, împreună cu Mario Fresh s-au distanțat de iubitul Antoniei, iar acum au cariere independente. Mai mult, în urma despărțirii, Lino Golden a fost într-un adevărat conflict cu Alex Velea.

Lino Golden, grav accident rutier cu un tramvai

Cântărețul de trap Lino Golden a fost implicat într-un accident rutier destul de grav, pe Șoseaua Alexandriei din București. Din primele informații, artistul s-a ciocnit cu un tramvai, cel mai probabil pe fondul neasigurării în momentul traversării liniei de tramvai.

Autoturismul trapperului, un BMW care era proaspăt colantat, s-a făcut praf în urma ciocnirii cu tramvaiul. La locul accidentului s-au deplasat echipaje de poliție, Salvare dar și SMURD, iar autoritățile încearcă să afle cu exactitate cum s-a produs accidentul. De asemenea, Lino Golden a ajuns pe mâna medicilor de la Salvare, pentru a primi îngrijiri medicale.

Autoritățile au făcut primele declarații de la fața locului și au mărturisit că traficul a fost restricționat în zona în care s-a produs accidentul. Totodată, Lino Golden a fost transportat la Spitalul Universitar din București. Și artistul, dar și vatmanul de pe tramvai au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ.

„Șoseaua Antiaeriană – Șoseaua Alexandriei -, accident rutier auto cu tramvai. Este restricționat traficul tramvaielor pe Șoseaua Alexandriei, sensul către Piața Rahova. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Universitar. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0”, se arată într-un comuinicat al autorităților.

Lino Golden, urmărit de ghinion cu mașina

Acum câteva luni, Lino Golden a ajuns cu maşina în service după ce a avut loc un incident în parcare. În momentul când a vrut să se urce în autoturism, a observat că ceva este în neregulă. Maşina sa era avariată. Potrivit spuselor artistului, cineva i-a pus un cui într-o roată. La scurt timp, a ajuns la un service auto.

În urma celor întâmplate, Lino Golden s-a arătat extrem de supărat şi a postat un mesaj pentru cei care l-au sabotat. Direct de la service, artistul le-a răspuns dușmanilor cu vorbe extrem de dure.

„Am luat un cui în roată la mine în parcare. Încă există țărani d-ăștia care pun cuie în roți intenționat”, a scris Lino Golden pe Instagram.

Totodată, recent, artistul s-a mai confruntat și cu o problemă la oglinda laterală.

Adauga un comentariu