Stiri si curiozitati

Ce vârstă are Lino Golden. Povestea nefardată a băiatului minune din trapul românesc

Publicat: 27 apr. 2021
Lino Golden varsta
Pana la varsta de 22 de ani, Lino Golden a reusit sa adune zeci de milioane de vizualizari pe Youtube cu melodiile sale

Lino Golden, în vârstă de 22 de ani, s-a născut la Brașov și s-a mutat în București pentru a-și urma visul de a deveni faimos. Alături de Mario Fresh, a fost considerat unul dintre “copii adoptivi” ai lu Alex Velea. Din păcate colaborarea dintre ei a ajuns la final anul trecut.

Talentul său muzical a fost descoperit la vârsta de 6 ani atunci când a început să cânte la violoncel.

Ce vârstă are Lino Golden, faimosul traper din România

Până la vârstă de 22 ani, Lino Golden a cunoscut succesul pe plan muzical. După ce a studiat violoncelul, cântărețul a urmat cursuri pentru a învăța un nou instrument și anume pianul. Succesul adevărat a venit odată cu hitul „Panamera”. Melodia a despasit 30 de milioane de vizualizări pe Youtube.

O altă melodie care a făcut furori în România este trapaneaua “Dau moda” pe care a cântat-o alături de Jador. În doar un an de zile, piesa a reusit să adune 76 de milioane de vizualizări.

Ce înălțime are Lino Golden

Despre înălțimea lui Lino Golden nu se cunosc date exacte. Mulți susțin că acesta are avea 1.70 m, lucru care se observa mai mult în pozele în care acesta avea mai multe kg în plus. Cu toate acestea, artistul a reușit să slăbească într-un mod impresionant.

La 16 ani, Lino Golden avea 100 de kg și nu se gândea că o să slăbească peste 32 de kg.

“Cum am ajuns în situația aceea? Simplu! Viața haotică pe care o duceam m-a adus acolo! Mâncam la ore târzii mult junk food și, trebuie să recunosc, nu mă interesa deloc alimentația și stilul de viață pe care îl aveam. Sigur, nu aș fi putut să duc această luptă dacă nu aș fi avut susținerea lui Alex și a Antoniei.

El mi-a spus că, dacă ai ambiție și voință, orice este posibil. Am mers împreună la sală și m-a învățat cum să am un stil de viață sănătos. Antonia mi-a dat sfaturi de nutriție și a fost și ea alături de mine. Este foarte important ca, în astfel de momente, să ai susținerea și înțelegerea prietenilor”, a declarat Lino Golden într-un interviu

Lino Golden, numele real

Chiar dacă pe scenă se prezintă cu numele de Lino Golden, numele real al acestuia este Radu Cârstea. În prezent acesta este un adevărat star în rândul puștilor.

Tânărul a reușit mereu să vină cu ceva nou care să stârnească interesul și să facă milioane de vizualizări. Chiar dacă relația lui cu Alex Velea s-a deteriorat, artistul nu s-a lăsat și a reușit să revină cu alte melodii la fel de bune.

Ce mesaj i-a transmis Alex Velea lui Lino Golden după ceartă

Lino Golden și Mario Fresh au părăsit casa de discuri Golden Boy Society, iar la acel moment, Alex Velea le-a transmis un mesaj.

Nu vreau să dau în oameni pe care i-am iubit și care au crescut alături de mine. Vreau să vă spun partea mea de adevăr. În momentul în care am vrut să îi luăm în casa noastră, lumea s-a întrebat ce e în capul nostru. După multe eșecuri, băieții au ajuns să aibă faimă și succes. Dar asta le-a schimbat caracterul. Dar cum faima și succesul au puterea de a îți influența caracterul și dacă ești slab, pare că ești intangibil.

Iar eu a trebuit să-mi pun obrazul să rezolv problemele pe care Lino le-a făcut. Lino și Mario când au dat de faimă au ajuns să nu mai dorească să facă parte din Golden Boy Society. Ei au vrut să investesc în proiecte în care eu nu am crezut, dar piesele au fost lansat. De azi înainte, ei sunt liberi de contract. Vă iubesc, dar sunt puțin dezamăgit”, spunea Alex Velea.

La vârstă lui, Lino Golden a cunoscut succesul, iar tot ce îi rămâne de făcut este să demonstreze în continuare faptul că totul nu a fost doar o întâmplare.

Adauga un comentariu