Sport

Liverpool pune la cale un alt transfer! Klopp vrea un fundaș de la o retrogradată!

Publicat: 01 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liverpool pune la cale un alt transfer Klopp vrea un fundaș de la o retrogradată
Liverpool vrea să facă un nou transfer

Liverpool vrea să îi aducă un concurent pe post scoțianului Andy Robertson. În această perioadă, presa internațională a scris despre mai multe nume de fotbaliști care ar fi în atenția „cormoranilor”, printre care și Thiago. De asemenea, Lloyd Kelly (21 de ani), de la Bournemouth, le-a stârnit interesul conducătorilor de pe Anfield. Aceștia au mai avut o tentativă de a-l lua pe Lloyd Kelly în urmă cu un an, când acesta era la Bristol City, dar fără succes, scrie Transfermarketweb.
Kelly este jucătorul lui Bournemouth din vara trecută. Atunci, clubul retrogradat recent în Championship a plătit 14,8 milioane de euro în schimbul său. Fundașul născut la Bristol a semnat un contact valabil până în 2024 cu Bournemouth și este cotat la 8 milioane de lire sterline de Transfermarkt.

Liverpool a pierdut deja 2 jucători

După câștigarea titlului, de la echipa lui Jurgen Klopp au plecat Dejan Lovren și Adam Lallana. Astfel, croatul a luat drumul Rusiei, unde a semnat cu Zenit, iar Lallana a rămas în Premier League și va juca pentru Brighton, unde va fi coleg cu Tudor Băluță și Florin Andone.

Adauga un comentariu