Cancan

Livia Graur nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. ,,Timp de 35 de ani am trăit cu un complex care m-a chinuit teribil…”

Publicat: 21 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Livia Graur nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Timp de 35 de ani am trăit cu un complex care m-a chinuit teribil...
La vârsta de 36 de ani, Livia Graur se menține în formă și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene.

Celebra prezentatoare Livia Graur nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Vedeta face furori de fiecare dată când apare în public și afișează o siluetă fără cusur. Cu o carieră de succes în televiziune, aceasta se bucură de aprecierea colegilor de breaslă. De când este mămică, Livia Graur radiază de fericire și se bucură din plin de viața de familie.

Cu toate că îndrăgita știristă are un corp de invidiat, aceasta a mărturisit că a fost complexată de aspectul ei fizic. Iată ce spune vedeta despre secretele ei de înfrumusețare și despre operațiile estetice.

Livia Graur nu ține cont de vârstă și face furori la evenimentele mondene

Una dintre cele mai frumoase femei din sohwbiz-ul autohton, Livia Graur, atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Vedeta se mândrește cu un fizic fără cusur și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Livia Graur este discretă când vine vorba de viața ei privată. Știrista de la Prima Tv are o familie superbă de care este tare mândră. Cu o carieră de succes în televiziune, aceasta are parte de împliniri și în plan personal și se declară o femeie fericită.

Livia Graur este o apariție răvășitoare în spațiul public și face furori de fiecare dată când apare în lumea mondenă. Deși arată spectaculos, aceasta a dezvăluit că s-a luptat mulți ani cu un mare complex în ceea ce privește înfățișarea sa.

„Timp de 35 de ani am trăit cu un complex care m-a chinuit teribil. Cu toate că apropiații, prietenii și familia îmi spuneau că mi se pare, eu aveam o reticență în a zâmbi și a râde în prezența celorlalți. Așa că a trebuit să fac ceva în sensul acesta. (…)

Aveam prea multi dinți în gură și din cauza asta erau foarte înghesuiți. (…) A urmat tratamentul ortodontic propriu-zis, care a durat doi ani. Mai amuzant era că primeam mesaje pe rețelele sociale în care mi se reproșa că nu zâmbesc, că sunt tristă! Asta în timp ce eu nu puteam să-mi arăt dinții din simplul motiv că… erau plini de brackeți!”, a declarat vedeta tv.

În prezent, Livia Graur se bucură din plin de viață și de celebritate și este o prezență sexy pe rețelele de socializare. Și frumoasa prezentatoare Corina Caragea face furori pe Facebook, unde postează fotografii în ipostaze provocatoare.

De viața de familie se bucură și celebra jurnalistă Cristina Herea, care are o poveste de viață impresionantă, la fel ca Sabrina Preda, tânăra cu o carieră de succes în televiziune la o vârstă surprinzătoare.

O altă prezentatoare apreciată de public este Ilinca Obădescu. Aceasta se bucură de realizări deosebite pe plan profesional, însă este extrem de discretă când vine vorba de viața privată.

Ce spune frumoasa prezentatoare despre operațiile estetice

Livia Graur se menține în formă și este una dintre cele mai frumoase prezentatoare din România. Vedeta se mândrește cu un fizic fără cusur și face furori de fiecare dată când apare în public.

Aceasta a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine, mărturisind dacă a recurs la operațiile estetice.

,,Eu mănânc mereu ce am chef, nu ţin diete, nu mă abţin de la nimic. Dar probabil contează faptul că nu mănânc mult, nu exagerez, alimentaţia e sănătoasă şi echilibrată. (…)

M-am gândit de câteva ori la operații estetice. Cred că la un moment dat, vine vremea ca fiecare femeie să se „înfrumusețeze” puțin. Din fericire, acum sunt mulțumită de felul în care arăt. Însă, pe viitor, mi-ar plăcea să apelez la mici… intervenții. Când ridurile de expresie se vor adânci, le voi corecta și, de ce nu, poate îmi voi mări și bustul puțin.”, a precizat vedeta.

La vârsta de 36 de ani, Livia Graur se menține în formă și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Frumoasa prezentatoare de știri este apreciată de public și de colegii de breaslă, iar în plan personal se bucură de viața de familie.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu