Actualitate

Liviu Arteni, fostul soț al Israelei, este de negăsit. În urmă cu un an ar fi fost văzut la cerșit, în străinătate

Publicat: 05 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Arteni fostul soț al Israelei este de negăsit. În urmă cu un an ar fi fost văzut la cerșit în străinătate
Liviu Arteni, fostul soț al Israelei Vodovoz, este de negăsit și nu se mai știe nimic de el de mai bine de un an

Liviu Arteni, fostul soț al Israelei, pare să fi dispărut fără urmă și este de negăsit, ultima dată fiind văzut de o cunoștință în urmă cu un an. Potrivit respectivei persoane, bărbatul era schimbat total și se afla la acea dată în Germania sau Franța. Liviu Arteni devenea faimos în urmă cu 15 ani, după ce s-a căsătorit cu o femeie de afaceri cu mult mai în vârstă decât el.

Liviu Arteni a devenit celebru în presa mondenă după ce s-a căsătorit cu femeia de afaceri de origine israeliană Israela Vodovoz. Între cei doi, la momentul căsătoriei, era o diferență de vârstă de 23 de ani, fapt care a atras imediat atenția. În urmă cu 15 ani, cuplul a fost foarte mediatizat, iar Liviu era acuzat că vrea averea soției sale. Cei doi au divorțat după doar 8 ani de mariaj, iar în urmă cu cinci ani Israela a murit, la vârsta de 70 de ani.

Liviu Arteni, fostul soț al Israelei, este de negăsit

Liviu Arteni a fost dat dispărut, după ce ultima oară ar fi fost văzut în timp ce cerșea în străinătate. O cunoștință a lui a declarat când și unde a fost văzut ultima oară. Liviu Arteni și Israela s-au căsătorit în anul 2008, dar au divorțat după 8 ani de relație.

Maria Lazăr, o cunoștință a acestuia, a dezvăluit că ultima oară când a vorbit cu el se afla pe stradă, la cerșit. Femeia a fost șocată de modul în care arăta Liviu Arteni. Femeia a precizat că ultimul contact, telefonic, l-a avut cu Liviu Arteni în urmă cu un an. Femeia a dezvăluit că acesta era distrus și ar fi fost văzut la cerșit în străinătate.

„Acum un an am vorbit cu el ultima dată și după aceea, gata. Am văzut o filmare, a pus-o cineva, un român din Valencia, că era cu barbă, era pe o bancă. Asta s-a întâmplat anul trecut, în primăvară. Distrus, distrus, distrus. Am mai văzut încă o filmare în Germania sau Franța, era la cerșit, căuta în pubele”, a declarat Maria Lazăr, potrivit spynews.ro.

A divorțat de Israela în anul 2016

Liviu Arteni și Israela Vodovoz au divorțat după 8 ani de relație. Maria Lazăr a declarat că îl cunoaște pe Liviu Arteni încă de când era un copil. Femeia a precizat că acesta a iubit-o foarte mult pe fosta lui soție.

„Eu pe Liviu îl cunoșteam încă de tânăr, de copil. După ce s-a căsătorit cu Israela, ne-am mai întâlnit de câteva ori, mi-a prezentat-o pe Israela că e soția lui. Apoi, într-un timp am pierdut legătura, după aceea iar el a apelat. Adevărul este că el a iubit-o pe Israela și cât a stat la familia mea în Spania, 3 săptămâni, eu vorbeam cu el”, a mai spus aceasta.

Liviu Arteni a refuzat averea Israelei

Liviu Arteni și Israela Vodovoz s-au căsătorit în anul 2008, iar după 8 ani au decis să divorțeze. Cei doi au semnat actele de divorț, iar motivul ar fi fost faptul că Liviu Artene ar fi folosit violența domestică. După moartea Israelei, bărbatul a moștenit averea acesteia, dar ar fi refuzat să o păstreze.

Liviu Arteni ar fi fost foarte afectat de despărțirea de Israelea Volodoz și s-a retras de pe rețelele de socializare. Israela a fost găsită fără suflare în baie pe 9 martie 2018. Avocata acesteia a suspectat că s-a întâmplat ceva cu ea deoarece afacerista nu a mai răspuns la telefon de cinci zile.

Adauga un comentariu