Cancan

Liviu Vârciu și-a pierdut tatăl anul trecut, iar în urmă cu 12 ani a murit și fratele artistului

Publicat: 19 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Vârciu și-a pierdut tatăl anul trecut iar în urmă cu 12 ani a murit și fratele artistului
Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi la o emisiune TV, după ce a precizat prin ce momente dureroase a trecut de curând

Pentru Liviu Vârciu, anul trecut a fost unul mai dificil deoarece artistul și-a pierdut tatăl astfel că a fost copleșit de emoții într-o emisiune TV. Mai mult, artistul a izbucnit în lacrimi după ce Nea Marin i-a făcut o surpriză în direct. Pe cei doi îi leagă o relație deosebită, se cunosc de 12 ani, iar Liviu Vârciu îl consideră pe Nea Marin ca pe un tată.

Liviu Vârciu este un îndrăgit artist român, care a debutat în showbiz în urmă cu 24 de ani, cu trupa L.A. La început, în acest proiect erau doar Liviu și Aurelian Ciocan, după care l-au cooptat și pe Adrian Zainea. Mai apoi, el s-a detașat de trecutul său muzical, în prezent fiind cunoscut grație participărilor la emisiuni de divertisment.

Liviu Vârciu, îndurerat după ce și-a pierdut tatăl

Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri tulburătoare despre viața lui, familie și pierderea persoanelor dragi. Artistul a povestit în lacrimi, la o emisiune TV, cum în anul 2009 și-a pierdut fratele, într-un accident rutier. Mai mult, anul trecut, Liviu Vârciu a avut parte de o altă nenorocire, după ce tatăl lui s-a stins din viață.

Nea Mărin este cel care i-a făcut o surpriză foarte emoționantă lui Vârciu, în urma căreia acesta a izbucnit în lacrimi. După ce îndrăgitul coregraf i-a oferit tortul, Liviu Vârciu a sărit în brațele lui, după care amândoi au început să plângă. Coregraful de dansuri populare i-a făcut o surpriză cu totul neașteptată artistului.

„Să îți ajute Dumnezeu să faci o sută de filme! Te iubesc, nebunule! Când a văzut ce tort i-am oferit s-a repezit în brațele mele și a început să plângă. Ca un copil! Și eu, și el! Mi-a zis la ureche: te iubesc, tăticule! Te iubesc”, a povestit nea Marin.

Artistul îl consideră pe Nea Marin ca pe un tată

Liviu Vârciu a fost foarte emoționat de surpriza primită de la celebrul coregraf de dansuri populare, dezvăluind că-l iubește și-l vede pe acesta ca un adevărat tată. De cealaltă parte, și nea Marin ține enorm la Liviu Vârciu, cei doi având o relație cu totul specială. Ei sunt împreună de mai bine de 12 ani, iar lumea îi iubește pentru felul în care se comportă atunci când sunt împreună.

„Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am primit vreodată în viața mea. Îl iubesc pe Barbu (nea Marin) ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul ăsta și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei. Avându-l pe nea Marin aproape… treci mai ușor peste niște lucruri”, a mai spus Liviu Vârciu, vizibil îndurerat după ce și-a pierdut tatăl anul trecut.

Adauga un comentariu