IT&C

Localizare telefon prin WhatsApp. Cum poți să spionezi pe cineva chiar și fără acordul acestuia

Publicat: 28 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Localizare telefon prin WhatsApp. Cum poți să spionezi pe cineva chiar și fără acordul acestuia
GPS telefonului activat face ca acesta sa fie usor de urmarit

Fiind una dintre cele mai populare aplicație de mesagerie din lume, puteți fi sigur că un prieten, membru al familiei sau un coleg de muncă utilizează aplicația WhatsApp într-un fel sau altul. Dacă sunteți îngrijorat că copilul tău lipsește de la scoală sau trebuie să vă întâlniți cu cineva și nu știți undeva, puteți utiliza localizarea telefonului prin WhatsApp. Există mai multe modalități de a face acest acest lucru și puteți face chiar și fără știrea persoanei pe care vreți să o localizați.

Cum să dați share la locație pe WhatsApp

În loc să recurgeți la măsuri extreme pentru a afla locația cuiva prin WhatsApp, puteți cere pur și simplu acelei persoane să vă împărtășească locația. WhatsApp, că multe alte aplicații, are o funcție încorporată care permite utilizatorilor să partajeze locația lor în timp real cu alți. Funcția de partajare a locației face foarte ușor să obțineți locația exactă a unei persoane, ceea ce vă poate fi util dacă doriți să vă asigurați că copilul este la școală sau acasă când spun că este. Chiar daca folosiți două conturi de WhatsApp de pe același telefon, aveți aceiași locație în ambele.

Cum partajați locația telefonului prin WhatsApp

Pasul 1: Deschideți un chat sau un chat de grup în WhatsApp și apoi faceți clic pe pictograma fișierului atașat.

Pasul 2: Faceți clic pe „Locație” în opțiunile prezentate, apoi selectați „Distribuiți locația”.

Pasul 3: Veți vedea locația exactă a telefonului utilizând Google Maps. Apoi, puteți pur și simplu să atingeți „Trimiteți locația dvs. curentă” pentru a partaja acea locație cu contactele dvs.

Puteți partaja locația dumnevoastră pentru 15 minute, 1 oră sau opt ore. Telefoanele false pot avea probleme cu locația GPS fiind piesele folosite la aceste nu sunt de calitate. Pentru a fi sigur că aceasta va fi funcțională ar trebuii să vă asigurați când cumpărați că telefonul vostru este original.

Cum localizați un telefon prin WhatsApp fără știrea interlocutorului

O altă modalitate ușoară de a urmări pe cineva care folosește WhatsApp este utilizarea funcției liniei de comandă de pe calculatorul ce rulează Windows. Acest lucru poate funcționa numai cu WhatsApp Web, dar este foarte eficient și foarte simplu. Pentru cei ce folosesc altceva în afară de Windows, metoda este asemănătoare numai că trebuie să folosești terminalul.

Localizare telefon prin WhatsApp fară ca știrea interlocutorului o puteți realiza folosind un calculator sau un laptop.

Primul pas pe care trebuie să faci este să deschizi site-ul web.whatsapp.com și să scanezi codul QR cu telefonul. După ce ai făcut asta începe să discuți cu persoana căruia vrei să îi știi locația.

Închideți toate aplicațiile și toate site-urile care rulează în fundal (cu excepția browserului pe care îl utilizați) pentru a nu interfera cu procesul.

Apăsați Win + R pe tastatură pentru a deschide funcția Run pe tastatură. Introduceți „cmd” în câmp și apăsați Enter.

linia de comand din windows cu ip

În linia de comandă care apare, tastați „netstat-an” și apăsați Enter. Notați adresa IP care este afișată înainte de a închide promptul de comandă.

Apoi puteți accesa http://www.ip-adress.com/ip_tracer/ și introduceți adresa IP pentru a găsi locația exactă.

Cum să trimiteți o locație falsă pe WhatsApp

Dacă doriți că locația telefonului dumnevoastră să fie în siguranță, atunci aveți noroc. Pe Magazinul Play sunt aplicații care ascund localizarea exacta a telefonului. Un asfel de program este și Fake GPS Location. După ce îl instalați și îl deschideți iți vă apărea o harta unde iți poți alege locația falsa pentru telefon. După ce ai ales o locație, poți verifica asta pe WhatsAPP și împărtășiți locația cu cineva.

Pentru a dezactiva locația fictivă, trebuie să accesați din nou programul și să faceți clic pe butonul cu două liniuțe din colțul din stânga jos al ecranului.

Această metodă ar trebui să funcționeze în majoritatea programelor de detectare a locației.

Adauga un comentariu