Actualitate

Gura de Rai din Bucegi, locul din tara noastra in care functiile organismului se regenereaza imediat: «Aici sunt radiatii de origine necunoscuta»

Publicat: 27 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gura de Rai din Bucegi locul din tara noastra in care functiile organismului se regenereaza imediat Aici sunt radiatii de origine necunoscuta
Gura de Rai din Bucegi

Gura de Rai din Bucegi. În acest loc din Masivul Bucegi, în apropiere de Peștera Ialomița, funcțiile organismului se regenerează instant. Locul energetic se află pe piciorul Muntelui Doamnele.

Există în România un „colț de Rai” în care dispar toate grijile, toată oboseala, iar funcțiile organismului se regenerează instant. Specialiștii sunt de părere că în România se află unele dintre cele mai puternice puncte energetice din întreaga lume. Vorbim despre o încărcătură energetică nemaipomenită, care reușește, să declanșeze fenomene de neexplicat pentru oamenii de știință.

Gura de Rai din Bucegi. Locul unde corpul uman nu obosește

Acest loc misterios, unde se întâmplă lucruri cu adevărat incredibile, se află în apropierea Peșterii Ialomița. Vorbim despre „Gura de Rai”, o pantă cu o suprafață de aproximativ un kilometru pătrat. Aici corpul uman nu obosește, funcțiile fizico-chimice revigorându-se numaidecât. Cercetătorii susțin că este vorba despre o anomalie magnetică atipică, ale cărei efecte benefice le resimte din plin organismul uman.

„Anomaliile geomagnetice cunoscute de specialiștii din domeniu apar în rupturile de falii sau în reflexii ale scoarței terestre. Ele se înregistrează într-o formă atipică pe diagrame. Aici e vorba însă despre ceva necunoscut. Un profil al diagramelor pe care nici profesorul Stănică nu a știut să-l interpreteze. În acel moment am făcut legătura cu alt gen de anomalii atipice, pe care le cercetăm de mai mult timp. Ele se manifestă printr-o emisie de radiații patogene, încă rămase cu o origine necunoscută”, a spus Vasile Rudan.

Nu oricine găsește acest loc

Locul energetic se află pe piciorul Muntelui Doamnele, pe drumul dinspre peșteră spre Doamnele. O altă variantă spune că locul magic ar fi pe ruta Cabana Omu – Peștera, tot pe creasta Doamnelor. Sunt șanse minime că un călător neexperimentat să găsească locul cu pricina. Însă din spusele celor care l-au descoperit, acolo se întâmplă magie adevărată.

Adauga un comentariu