Cancan ultimă oră

Logodnicul Elenei Marin a răbufnit după ce Zanni a jignit-o pe Faimoasă la Survivor România 2021

Publicat: 02 mai 2021
Logodnicul Elenei Marin, atac dur la adresa lui Zanni

Zanni și Elena Marin s-au certat din nou la Survivor România 2021. Faimoasa l-a acuzat pe coechipierul ei că a jignit-o, astfel că logodnicul ei nu putea rămâne indiferent. Cum a reacționat Andrei?

După eliminarea lui Cătălin Moroșanu din competiția Survivor România 2021, Elena Marin a mărturisit că se simte singură, având în vedere că el era singurul în fața căruia putea să își deschidă sufletul. Între ea și Zanni a izbucnit din nou un conflict de proporții, iar Faimoasa pare că a ajuns la capătul puterilor.

Ce a dezvăluit logodnicul Elenei Marin despre perioada pe care o traversează concurenta de la Survivor România 2021?

Logodnicul Elenei Marin, atac dur la adresa lui Zanni

Zanni a jignit-o pe Elena Marin la Survivor România 2021, iar conflictul dintre cei doi s-au reaprins. Ulterior, Zanni a votat-o spre eliminare în consiliu, motivând că a făcut această alegere din punct de vedere sportiv, având în vedere că Elena Marin nu a mai adus atât de multe puncte în ultima perioadă.

După conflictul dintre Elena Marin și Zanni, logodnicul faimoasei a simțit nevoia să intervină și să sară în apărarea ei. Andrei a dezvăluit că Elena nu se victimizează, așa cum este acuzată și că ceilalți colegi în frunte cu Zanni spun aceste lucruri despre ea pentru a o face să își piardă motivația.

Referitor la performanțele sportive ale concurentei de la Survivor România

2021, logodnicul acesteia a dezvăluit că este vorba doar despre o perioadă mai proastă și că este convins că Elena va reveni în forță pe trasee și va aduce puncte pentru echipă, așa cum a făcut-o și până acum.
”Am văzut că au apărut discuții, în camp, despre o perioadă proastă a Elenei, la doar 2 jocuri distanță de săptămâna în care a adus 8 puncte! Bineînțeles că discuțiile au fost începute de Zanni, deși forma lui sportivă e una slabă, în ultimele săptămâni.

Am văzut că a pierdut 2 puncte într-o zi contra lui Sorin, ceea ce nu i se întâmpla până acum. Lucru care nu e un capăt de țară, mi se pare firesc, după atâtea luni, să apară și oboseala, la fiecare dintre ei. Totuși, băiețașul ăsta nu ratează nicio ocazie de a o ataca pe Elena. De la începutul competiției până în prezent, Zanni a vorbit mai mult despre Elena Marin decât despre el sau despre echipă.

Poți spune despre Elena că e cea mai slabă, doar dacă ai ceva cu ea, evident. Culmea, antipatia lui se răsfrânge și asupra persoanelor apropiate Elenei, pe care le-a denigrat constant, Amna, Andreea Antonescu, Cătălin Moroșanu, Jador. (…) Elena nu va fi niciodată mahalagioaică, ea nu știe să se certe, din păcate pentru ea, dar continui să cred că binele învinge întotdeauna răul, iar cheia succesului nu este tupeul, de aceea îi trimit toată forța de care are nevoie și o susțin până în pânzele albe.

Eu o cunosc bine pe Elena. Nu, nu se victimizează, dar crede că dacă joacă corect, așa ar trebui să o facă toți, lucru care, evident, nu se întâmplă. O înțeleg perfect, știu cât îi este de greu acolo, mai ales că luptă de trei luni și jumătate pentru visul ei de la Survivor. Nu trebuie să uităm că este singura dintre fete care este de la începutul competiției acolo, dacă se victimiza, nu rezista atât de mult.Zanni și Sebi au fost cei mai mari contestatari ai Elenei, acuzând-o că se victimizează. Totuși, victimizarea a fost arma lui Sebi în consilii. Culmea, echipa l-a ajutat chiar și împotriva dorinței lui, iar Zanni a preferat să o nominalizeze pe Elena, vorbind de o strategie, nu de un vot clar ”dedicat”, așa cum, de altfel, spunea cu ceva timp înainte că o va face.”, a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin, potrivit wowbiz.ro .

Adauga un comentariu