Cancan

Logodnicul Elenei Marin dă de pământ cu toți concurenții de la Survivor România 2021

Publicat: 08 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Logodnicul Elenei Marin dă de pământ cu toți concurenții de la Survivor România 2021
Andrei, iubitul Elenei Marin de la Survivor Romania 2021, a decis sa spuna lucrurilor pe nume

Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin, a decis să vorbească despre problemele și tensiunile din echipa frumoasei concurente de la Survivor România 2021.

După un scandal epocal pe Insula Faimoșilor, un scandal în care Zanni nu a cruțat-o deloc pe Elena Marin și în care dansatoarei i-a fost pusă la îndoială fidelitatea și a fost jignită de cântăreț, logodnicul acesteia a reacționat cât se poate de ferm cu privire la protejatul lui Alex Velea.

”În primul rând, vreau să îmi exprim încrederea față de viitoarea mea soție.Aberațiile spuse de acest copil nu mă ating și mi-aș fi dorit enorm să nu o atingă nici pe Elena. Presiunea de acolo este, însă, extrem de mare, așa că găsesc justificată suferință ei. Întotdeauna și-a dorit că imaginea ei să fie curată, pentru că tot ce a realizat, a realizat singură, prin muncă dreapta, prin propriile forțe. Se spune că orice om are un preț, ei bine, Elena nu are.
De aceea a fost foarte afectată”, a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin, pentru wowbiz.ro.

Mai mult decât atât, recunoaște el, a fost extrem de dureros să o vadă plângând, singură, în jungla din Republica Dominicană după ce Zanni i-a reproșat că tot ceea ce o interesează la Survivor România este să își găsească un bărbat.

Logodnicul Elenei Marin dă de pământ cu toți concurentii de la Survivor

”Nu știam cine e Zanni înainte de Survivor sau cu ce se ocupă, dar comportamentul lui nu îmi inspiră încredere. Spre norocul Elenei, Survivor este un show atât de intens încât da toate măștile jos. Iar lumea a început să vădă, deja, adevărată față a unor concurenți. Declarațiile mele, declarațiile Elenei din cadrul emisiunii, dar și răspunsul lui Cosmin sunt dovadă clară că Zanni minte”, a mai spus Andrei.

În altă ordine de idei, Andrei crede că în spatele atacurilor la adresa Faimoasei Elena Marin sunt și câteva calcule reci făcute de Zanni. ”E foarte posibil să fie o strategie a lui Zanni, deoarece copilul asta pare lipsit de scrupule. Probabil a făcut o obsesie pentru premiul cel mare, dar cei care sunt obsedați de succes, de obicei, ratează. Se spune că dacă vrei să cunoști cu adevărat un om, dă-i putere. De când a fost ales favoritul publicului, copilul asta a cam picat testul puterii”, a mai explicat Andrei, bărbatul care se iubește cu Elena Marin.

Andrei, deranjat și de comportamentul altor băieți față de Faimoase

”Când am început relația cu Elena, chiar o întrebăm „tu când ai avut timp să înveți să gătești atât de bine?”, pentru că a muncit de dimineață până seară încă de copil. Elena muncește de la 12 ani, e o femeie de casă, dar și o femeie independentă. Materialismul și viața de oraș sunt caracteristici pe care nu le îmbrățișează. Nu pot să nu reacționez când bărbați în toată firea se comportă că în secolul XIX într-o emisiune atât de populară, care este despre supraviețuire și nu despre cum să punem femeia la cratiță doar pentru că avem mai multă forță fizică.

Și, sincer, cred că tonul și discursul lui Culiță Sterp îl poate avea doar acasă, cu soția lui, cu femeia care îi acceptă așa ceva, nu cu fetele din echipă. La o adică, așa că vorbească cu nevastă-să, poate ea îi permite, poate ea e casnică și se supune, dar nu poate să vorbească așa cu femei care au carieră în domeniul lor, care muncesc până la epuizare pentru a deveni mai bune în ceea ce fac”, spunea Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin atunci când a văzut că băieții din echipă le reproșează fetelor că nu stau ”la cratiță”.

Elena Marin și Andrei, relație de ani buni! Îi vor avea nași pe Mihai Morar și pe soția lui

Elena Marin și Andrei, logodnicul ei s-au cunoscut pe când frumoasă Faimoasă era dansatoare și asistență lui Mihai Morar.

Povestea lor de dragoste, una extrem de discretă, în ciuda faptului că Elena Marin este una dintre cele mai cunoscute asistente TV ale micului ecran și, cu siguranță, o dansatoare care, la fiecare apariție, ia ochii tuturor de pe scenă, a început acum aproape doi ani. Andrei, fostul ei coleg de la Antena Stars, s-a îndrăgostit de Elena Marin și, romantic din cale afară, a început să o asalteze pe vedeta postului cu buchete de flori și invitații care mai de care mai frumoase pentru a putea petrece momente unice, în doi. Într-un final, cei doi au decis să fie împreună, iar acum Faimoasa de la Survivor România și logodnicul ei așteaptă să fie conduși la altar de Mihai Morar.

”Nu știu dacă ne vom căsători în acest an, vom vedea ce se întâmplă după Survivor! Îi duc dorul, dar mă bucur să văd că a rămas acea Elena pe care o cunosc: sinceră, muncitoare, fără să caute intrigi și echilibrată. În plus, evoluția ei este una evidentă”, spune Andrei, logodnicul Faimoasei.

Adauga un comentariu