Cancan

Lora, apariție incendiară pe Instagram. Ce spune frumoasa artistă despre iubitul ei, Ionuț Ghenu

Publicat: 06 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lora apariție incendiară pe Instagram. Ce spune frumoasa artistă despre iubitul ei Ionuț Ghenu
Lora se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii provocatoare.

Celebra cântăreață Lora și-a surprins recent fanii cu o apariție incendiară pe Instagram. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și încinge imaginația bărbaților cu fotografii în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Aceasta se bucură din plin de viață și nu ezită să se răsfețe în vacanțe exotice alături de partenerul ei. Lora a postat câteva fotografii din ultima destinație exotică și a făcut furori în mediul online.

Artista este împlinită pe plan profesional, dar și personal, însă tot amână momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă, spre surprinderea fanilor acesteia. Iată ce spune frumoasa artistă despre iubitul ei, Ionuț Ghenu.

Lora, în ipostaze incendiare pe Instagram

Una dintre cele mai apreciate cântărețe din showbiz-ul autohton, Lora, și-a surprins încă o dată fanii din mediul online cu fotografii incendiare. Artista se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare. Vedeta a pozat sexy pe un iaht și pe plajă, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

Lora se bucură de un real succes în cariera muzicală, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de Ionuț Ghenu, bărbatul care i-a cucerit inima. Cei doi formează un cuplu de ceva vreme și au planuri de căsătorie. Cu toate că relația lor de dragoste a fost greu încercată și criticată de unii, aceștia radiază de fericire împreună și nu ezită să se afișeze în public în ipostaze tandre.

Frumoasa artistă Lora face furori pe rețelele de socializare cu formele sale fără cusur și ținutele sexy. Cântăreața atrage multe priviri și la evenimentele mondene, fiind o prezență răvășitoare. O altă vedetă care pozează provocator pe Instagram este Eva Zaharescu. Fiica prezentatoarei Andreea Berecleanu arată spectaculos și face furori în mediul online cu fotografii incendiare.

Ce spune îndrăgita cântăreață despre iubitul ei și problemele din cuplu

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au planuri serioase de viitor și vor să se căsătorească. Cu toate acestea, cântăreața a amânat momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă.

„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vreau să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare.”, a declarat aceasta.

Mai mult, Lora a mărturisit ce nu îi poate ierta partenerului ei de viață, dezvăluind cum depășește momentele tensionate din viața de cuplu.

„Am învățat să acceptăm că nu putem fi mereu pe aceeași lungime de undă și e ok. Când omul de lângă tine e încărcat și nervos e bine să eviți discuțiile în contradictoriu și să nu adaugi presiune. Iubirea ajută cuplurile să-și revină din momentele tensionate și dacă dreptatea ta nu îți pompează ego-ul, dacă ai puterea să oprești conflictul, te așteaptă o viață fericită.

Eu sunt genul de om care iert pentru liniștea mea, în timp ce îți închid ușa pentru totdeauna. Femeia trebuie să fie atentă la bărbatul mincinos, manipulator, rece, egoist. Sunt anumite semne și dacă le vezi din timp, asta te va feri să ajungi la înșelat, violență sau alte astfel de coșmaruri.”, a precizat vedeta.

Frumoasa cântăreață Lora se bucură din plin de celebritate și se declară o femeie fericită alături de partenerul ei, Ionuț Ghenu. Artista are o carieră artistică impresionantă și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Lora se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii provocatoare. Vedeta arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public.

Adauga un comentariu