Cancan ultimă oră

Lora, pregătiri pentru statutul de mămică

Publicat: 08 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lora pregătiri pentru statutul de mămică

Frumoasa Lora are planuri mari. Se pregătește să devină mama și este foarte hotărâtă să nu mai amâne mult timp fericitul eveniment. Inițial, vedeta plănuise să nu fac acest pas până nu se va muta într-o casă nouă, însă și-a revizuit atitudinea și recunoaște că, amânând, momentul nu va veni niciodată.

Lora este ”mămica” a doi motani, în momentul de față, însă această realitate va fi schimbată, cât de curând, cu una în care burtica vedetei se va rotunji corespunzător. Spune că nu este speriată de ”responsabilitățile de mamă” și pare mai decisă ca niciodată să treacă ”la fapte”.

„Am doi copii, doi motani foarte obraznici, sper să fac un copil care să nu fie atât de obraznic ca ei. Nu mă sperie responsabilitatea de mamă, doar că eu tot am vrut casă înainte și tot timpul interveneau alte cheltuieli. Asta e singură fază, dar nu cred că o să mai aștept prea mult, adică mi-am dat așa un ultimatum: mă apuc de treabă că dacă stau așa după casă, nu o să fie niciodată momentul”, a declarat Lora.

”Am nevoie de mai mult spațiu”

Lora recunoaște că are nevoie de mult spațiu și ar dori foarte mult o casă mai mare. Acum locuiește într-un apartament, într-un hotel, dar a ținut să precizeze că nu este vorba despre un ”regim hotelier”.

„Locuiesc într-un apartament în hotel, dar nu e în regim hotelier, că ar fi fost cam scump, cred. Am două apartamente cumpărate acolo. Sunt poziționate într-o zonă în care ne e ușor să ajungem unde avem treabă. Am nevoie de mai mult spațiu. Îmi doresc P+1, mansardă, mi-aș dori și demisol, îmi doresc niște lucruri, dar trebuie să mai tai din ele ca să se poată întâmpla mai repede”,a mai spus Lora, conform sursei precizate mai sus.

Iubire la superlativ

După mai bine de patru ani de relație, Lora și Ionuț Ghenu par că se iubesc ca la început și nu ezită să își arate sentimentele în public. În urmă cu câteva săptămâni, cântăreața și iubitul ei au oferit o lecție de romantism în public. După lăsarea întunericului, atunci când în LOFT atmosferă a devenit electrizantă, Lora, pur și simplu, a ”tăbărât” pe iubitul ei.

La un moment dat, vedetă, care își mișca ”elegant” formele pe muzica amețitoare, s-a oprit din dans și s-a îndreptat către iubitul ei, pe care l-a sărutat cu patos. După momentul plin de tandrețe, artista și iubitul ei au intrat din nou în atmosfera de petrecere și s-au distrat alături de prietenii care-i însoțeau în renumitul local din Mamaia.

Adauga un comentariu