Cancan

Lora și-a surprins fanii cu o imagine în care apare aproape goală! Vedeta ar putea renunța la cântat

Publicat: 23 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Lora și-a surprins fanii cu o imagine în care apare aproape goală Vedeta ar putea renunța la cântat
Lora nu ezită să își promoveze brand-ul în ipostaze provocatoare, fiind surprinsă chiar și goală

Lora este una dintre cele mai frumoase artiste din România și nu se sfiește să se fotografieze goală. Aceasta are mare succes în mediul online și primește numeroase aprecieri din partea internauților. Mai mult de atât, de-a lungul timpului cântăreața a apărut de mai multe ori în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare.

Vedeta are o companie cu produse cosmetice ce se bucură de un succes răsunător. Lora are venituri mari din vânzarea lor, iar în pandemie când majoritatea afacerilor au avut de suferit, a ei s-a bucurat de încasări substanțiale.

Lora și-a surprins fanii cu o imagine în care apare aproape goală!

Lora este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Aceasta are un corp de invidiat și nu se sfiește să îl arate. Pentru a-și promova unele dintre produsele sale cosmetice, vedeta a făcut un pictorial incendiar ce a pus pe jar imaginația internauților. Frumoasa artistă s-a fotografiat goală, fără sutien, ținând în mână unul dintre produsele sale. Părțile intime ale Lorei au fost acoperite senzual cu ajutorul mâinilor sale și a unor frunze. Într-o altă imagine pentru promovarea produsului său, Lora a fost surprinsă într-o poziție sexy, provocatoare, pe malul mării. Aceasta poartă un costum de baie și stă întinsă pe plajă, scoțându-și în evidență posteriorul tonifiat. 

Într-o poză recentă, cântăreața a fost fotografiată într-un costum de baie ce abia îi acoperă bustul generos. Artista a primit multiple aprecieri și comentarii la postarea sa de pe Instagram. De-a lungul timpului, fosta soție a lui Dan Badea a apărut în nenumărate rânduri goală. Lora a mai fost surprinsă dezbrăcată în cadă, sânii fiindu-i acoperiți de câteva petale de flori, iar într-o altă imagine aceasta a fost fotografiată doar într-un prosop. O altă cântăreață ce pozează nud este și Anda Adam. Artista are un corp de invidiat și este mereu surprinsă în ipostaze provocatoare. 

Ce încasări are vedeta din afacerea cu produse cosmetice?

Afacerea sa cu produse cosmetice îi merge foarte bine și a avut mari încasări în ultimii doi ani. Frumoasa blondină ar putea renunța chiar și la cântat datorită profitului pe care îl are din business-ul său. Artista s-a decis să lanseze un brand de cosmetice și să-și împărtășească secretele frumuseții sale cu toate femeile. Cu toate că la început nu se gândea că va avea venituri atât de mari, aceasta se bucură de un succes uriaș. 

Compania sa se numește „Girls Own Cosmetics” și comercializează produse de îngrijire facială, geluri, creme de corp și măști pentru buze. Prețurile sunt destul de accesibile, semn că încasările mari se datorează numărului mare de comenzi și a calității produselor. Cu toate că în timpul pandemiei, majoritatea afacerilor au avut de suferit, cântăreața s-a bucurat de încasări destul de mari. Aceasta a raportat la ANAF în 2021 venituri de 28.000 de euro pe lună din vânzarea produselor sale. Mai mult de atât, cifra de afaceri a fost de 2.699.000 lei, iar profitul a fost de 337.000 euro pe an. 

Lora nu ezită să își promoveze brand-ul în ipostaze provocatoare, fiind surprinsă chiar și goală. Aceasta are un corp de invidiat și nu se sfiește să nu îl arate. O altă vedetă ce pozează sexy pe rețelele de socializare este și Alina Pușcaș. Deși a apărut de câteva ori nud în scenele pe care le-a jucat, actrița nu a acceptat să fie pe coperta revistei Playboy. 

Comentarii
  • Cum ,mama ei de treaba,acest individ are parte de publicitate si scapa tot timpul?!
    Nu cumva sunt persoane **binevoitoare** in anturajul sau?!
    Dar….suntem in **romania**,(cu a ),unde totul e posibil , mai ceva ca America….

Adauga un comentariu