Cancan

Loredana Chivu, lipsită de inhibiții pe Instagram! Vedeta are probleme cu greutatea

Publicat: 15 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Chivu lipsită de inhibiții pe Instagram Vedeta are probleme cu greutatea
Loredana Chivu și-a ținut la curent urmăritorii pe Instagram în legătura cu starea sa de sănătatea

Loredana Chivu a fost surprinsă din nou într-o imagine provocatoare pe Instagram. Blondina este cunoscută pentru faptul că este lipsită de inhibiții și pozează deseori în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare.

De curând, internauții au observat că a luat câteva kilograme în plus și i-au atras atenția. Ceea ce nu știu urmăritorii săi este faptul că fosta asistentă se confruntă cu o problemă de sănătate.

Loredana Chivu, lipsită de inhibiții pe Instagram! 

Loredana Chivu este celebră pentru ipostazele provocatoare în care a fost surprinsă deseori. Dansatoarea este mândră de corpul său și o arată mereu în pictorialele aproape nud. În urmă cu doi ani, blondina și-a adus din nou îmbunătățiri la nivelul sânilor. Vedeta a trecut de la 800 mililitri la 1050 mililitri, pentru fiecare sân în parte. Fosta asistentă TV a declarat în nenumărate rânduri că toate modificările pe care și le-a făcut au fost pentru a se simți mai bine în pielea sa. Aceasta a precizat că nu a avut intervenții chirurgicale pentru a atrage atenția unui bărbat. De altfel, blondina a precizat că are cel mai frumos posterior din țară. Modificările aduse la nivelul fundului au costat-o 9000 euro.

„Mi-am pus alte silicoane și mi-am făcut și o liposucţie. Acum am un abdomen plat, o talie de viespe, sâni mari și pot spune că am și cel mai frumos fund de la noi din țară. Tot ce mi-am făcut, mi-am făcut pentru mine, să mă simt eu împlinită, nu am făcut pentru vreun iubit sau pentru cineva anume. Pur și simplu asta mi-am dorit.”, a declarat Loredana Chivu.

De curând, vedeta a postat o fotografie pe pagina de Instagram cu sânii la vedere. Dansatoarea și-a făcut un selfie în timp ce își acoperea generosul bust cu ajutorul părului și al brațelor. O altă poză ce a pus bărbații pe jar este cea în care Loredana a fost surprinsă într-o lenjerie neagră punându-și în evidență posteriorul. 

Vedeta are probleme cu greutatea

Fosta asistentă TV a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale în Turcia, însă nu a dorit să vorbească până în acest moment despre subiect. La ultime apariții ale sale, internauții au observat că s-a îngrășat, însă nu a răspuns comentariilor răutăcioase. Se pare că vedeta se confruntă cu o afecțiune, motiv pentru care a luat câteva kilograme în plus. Din cauza faptului că are intoleranță la insulină, Loredana Chivu s-a îngrășat 7 kilograme. Aceasta a declarat că din luna ianuarie a aflat despre faptul că are pre-diabet și are o șansă de 50 la sută să facă diabet de tip II. De atunci, fosta asistentă TV a început să urmeze un regim drastic și un tratament medicamentos ce constă în mai multe suplimente alimentare. Mai mult de atât, blondina nu are voie să facă sport.

„M-am îngrășat undeva în jurul a 5 kg – 7 kg, dar asta din cauza afecțiunii de care v-am spus. Cel mai greu este că în momentul de față nu am voie să fac sport, dar urmează să îmi fac o intervenție Turcia și de acolo voi reveni la kilogramele mele normale.”, a declarat Loredana Chivu.

După operația pe care a avut-o în Turcia, vedeta a precizat că a ieșit doar la masaje și atât. Aceasta dorește să se recupereze cât mai repede cu putință. Vedeta a spus că intervenția a decurs foarte bine și nu a avut nici o problemă. Ba mai mult, a adăugat faptul că rezultatul final se va vedea după cel puțin o lună când se va dezumfla de tot.

Loredana Chivu și-a ținut la curent urmăritorii pe Instagram în legătura cu starea sa de sănătatea. Cu toate că mulți dintre ei nu o înțeleg și o critică, blondina încearcă să se axeze doar pe recuperarea sa. O altă vedetă ce postează des pe Instagram este Larisa Drăgulescu. Acesteia i-a fost închis contul de curând din cauza pozelor mult prea indecente.

Adauga un comentariu