Cancan ultimă oră

Loredana Groza a spus lucrurilor pe nume. Ce se întâmplă de fapt între celebra artistă și Nick Casciaro

Publicat: 13 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Groza a spus lucrurilor pe nume. Ce se întâmplă de fapt între celebra artistă și Nick Casciaro
Loredana Groza și Nick Casciaro au reuşit să creeze multe controverse după ce au apărut extrem de apropiaţi la mai multe evenimente

Loredana Groza și Nick Casciaro au reuşit să creeze multe controverse după ce au apărut extrem de apropiaţi la mai multe evenimente. Recent, cei doi au făcut primele declaraţii pe tema acestui subiect şi au explicat ce se întâmplă, de fapt, între ei.

O mare parte din fanii acestora au început să creadă faptul că aceştia formează un cuplu. Mai mult, zvonurile au fost alimentate şi de presupusul divorţ care ar fi existat între Loredana Groza şi partenerul său de viaţă.

Astfel, internauţii şi-au pus semne de întrebare şi au considerat că pe cei doi îi leagă ceva mai mult decât relaţia profesională.

Celebra artistă şi câștigătorul show-ului „X Factor”, au lămurit situaţia

Loredana Groza a explicat în cadrul unei emisiuni TV faptul că ea și tânărul nu formează un cuplu, ci au foarte multă chimie pe scenă, iar în viaţa privată îi leagă o prietenie frumoasă.

„Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj.
Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin”, a declarat Loredana Groza pentru un post TV.

Ce a declarat Nick Casciaro despre relaţia cu Loredana Groza

De asemenea, Nick Casciaro a completat declaraţiile cântăreţei, spunând că Loredana este ca o mamă pentru el, ba mai mult o simte pe aceasta ca făcând parte din familie.

Mai mult, tânărul a mărturisit că se amuză destul de des cu Loredana Groza atunci când citeşte comentariile din mediul online.

„E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK.”, a adăugat Nick Casciaro.

Adauga un comentariu