Mozaic muzical

Loredana Groza, critici pe Internet. Imaginea care a stârnit un val de revoltă

Publicat: 20 apr. 2021

Loredana Groza a primit mai multe critici pe Internet după ce a postat o imagine de la piscină. Internauții nu s-au mai putut abține și i-au transmis divei o serie de mesaje dure. Fară dar și poate, forma fizică a cântăreței este una de invidiat pentru vârsta ei.

Cu toate acestea, unii internauți sunt de părere că celebra cântăreață exagerează. Artista s-a fotografiat în mai multe ipostaze incendiare, iar fanii ei au reacționat mereu la imaginile postate.

Loredana Groza, val de critici pe Internet

Cu toate că are 50 de ani, artista arată extrem de bine. Acest lucru se poate observa în fotografiile pe care aceasta le postează pe rețelele de socializare. O imagine recentă însă a stârnit un val de reacții. Loredana s-a fotografiat la piscina, iar prietenii virtuali ai vedetei nu au fost prea încântați de ceea ce au văzut.

Unii dintre aceștia au jignit-o pentru că postează astfel de imagini cu ea.

„De ce tot insiști? Ai o vârstă…Reușești

doar să fii ridicolă”  sau  „Iar te-ai dezbrăcat…”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Loredana Groza.

Loredana Groza și fratele ei au fost victimele bullying-ului în copilărie

În copilărie, artista și fratele ei au trecut prin momente dificile, pentru că purta ochelari de vedere. Colegii se luau tot timpul de el, iar acest lucru a afectat-o și pe cântăreață.

„Fratele meu poartă ochelari și când a venit la școală cu lentile groase, toată lumea îl poreclise „chi chio”, și pe mine sora lui „chio chio”. Sună amuzant acum, dar pentru mine era dureros, nu suportam ca fratele meu să fie umilit și în gura mare să i se spune așa doar pentru că avea ochelari.

Pe vremea aceea ochelarii însemnau că ai un handicap fizic, copiii îl strigau și „aragaz cu patru ochi”. Acum toată lumea se controlează, atunci era mai dificil”, a spus Loredana Groza la Antena 3, acum ceva timp.

Dana Budeanu o critică dur pe Loredana Groza

Deși Dana Budeanu și Loredana Groza sunt prietene vechi, acest lucru nu a împiedicat-o pe brunetă să o critice dur pe artistă. Aceasta i-a reproșat faptul că de cele mai multe ori, în pozele pe care le postează pe rețelele de socializare, lasă mai mult decât trebuie să se vadă.

Mai mult, aceasta s-a enervat că diva folosește des filtre și își editează pozele, deși nu ar avea nevoie de astfel de trucuri.

De ce nu se mai afișează Loredana Groza alături de soțul său

Loredana este căsătorită încă din anul 1998 cu Andrei Boncea. Cei doi și-au unit destinele chiar de ziua de naștere a artistei, pe 10 iunie. Puțini știu că unul dintrte nașii de cunununie ai Loredanei a fost chiar Florin Călinescu, acesta fiind prieten vechi cu Andrei.

Andrei Boncea este producător de film, însă, soțul Loredanei se ferește cît poate de lumina reflectoarelor.”De la început, amândoi am zis că aşa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret şi nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea bliţuri”, a dezvăluit artista.

Loredana Groza a primit mai multe critici pe Internet după ce a postat o imagine de la piscină.

Comentarii
Adauga un comentariu