National

Loredana Groza, despre pandemie și vaccinare: „Viitorul acestei lumi stă în oameni care pot creea”

Publicat: 28 apr. 2021
Loredana Groza cu un decolteu larg machiata strident zambeste
Loredana Groza

Loredana Groza a vorbit despre implicarea artiștilor în campania de vaccinare. Ea subliniat că s-a vaccinat şi crede în acest demers care este o datorie etică, morală şi umană faţă de cei care nu se mai pot proteja nici măcar prin vaccin.

Invitată la Antena 3, Loredana a fost întrebată de Mihai Gâdea dacă s-ar implica în campania de vaccinare, ținând cont că s-a vorbit despre implicarea artiștilor care ar putea motiva românii să se vaccineze.

„Dacă tot n-am primit niciodată nimic de la Guvern, măcar din punct de vedere moral aș accepta. Pentru că eu m-am vaccinat, eu cred în asta și cred că oamenii trebuie să se gândească bine când spun nu sau când spun da.

Atunci când iei o decizie de acest gen, atât de radicală, trebuie să ai niște argumente care să fie extrem de fiabile și, pentru mine, unul din cele mai importante argumente este nu doar să ne protejăm pe noi, dar să-i protejăm pe cei care nu o pot face nici măcar prin vaccin. Cred că aici este o datorie etică, morală, umană, pe care noi trebuie să o luăm în considerare.

Așa cum ne vaccinau de TBC când eram în clasele primare, venea asistenta medicală și ne înțepa, nu exista că a venit mama, tata sau bunica. Trăim într-o lume în care totul se întâmplă cu viteza luminii și aceste studii și rezultate științifice sunt mult mai accelerate decât ce se întâmpla acum 20 sau 30 de ani.

Acest vaccin TBC ne-a adus un avantaj față de restul zonei occidentale. Avem un fel imunitate la bază“, a spus Loredana Groza.

Loredana Groza a vorbit despre valul de critici și controverse stârnite noul ei proiect cu maneliști celebri. Ea a subliniat faptul că acesta melodie a inventat, de fapt, un nou trend, un happy-tone.

„Viitorul acestei lumi stă în oameni care pot creea. Care o pot face mai bună. Și nu în cei care sunt retrograzi, care încearcă să se folosească de forța inerției. Nu regret deloc că am făcut videoclipul”, a spus Loredana Groza.

Referitor la pandemie, Loredana a apreciat că pentru ea a fost un semn că trebuie dea o șansă acelor lucruri pentru care, înainte de pandemie, nu avea timp.

„Înainte de pandemie nu aveam mai mult de șapte zile la rând libere și atunci fugeam în Grecia sau unde îmi permiteam să vin, să mă întorc rapid, pentru că aveam tot timpul ceva de făcut.

Acum am zis că e un semn, că trebuie să fac niște lucruri și să îmi hrănesc spiritul și să mă bucur de momentele astea pe care trebuie să le iau pentru mod pozitiv.

Orice în viață trebuie să îl privești ca pe un mesaj pe pozitiv, să nu fi încrâncenat, să nu reacționezi, să nu încerci să dramatizezi lucrurile, și am plecat. Unde a fost mai mare nebunie, acolo m-am dus și eu. M-am dus în Mexic, Miami, Maldive şi o să mă mai duc. Nu am luat niciun leu de la guvern. Muncesc de la 14 ani. Am început să lucrez de foarte mică şi nu numai pentru mine ci şi pentru familia mea. Am peste 30 de persoane care lucrează pentru mine și pe care încerc să le protejez.

Chiar și în aceste vremuri grele nu am făcut rabat de la respectul meu pentru ei din punct de vedere material și din punct de vedere moral, pentru că suntem aici să ne ajutăm unii pe alții.

Cred că oamenii care sunt aproape de oameni, care sunt alături de tine, trebuie întotdeauna susținuți indiferent de situație”, a spus Loredana Groza.

Adauga un comentariu