Cancan ultimă oră

Loredana Groza, fără strop de machiaj și cu părul necoafat. Cum arată vedeta la 52 de ani

Publicat: 12 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cum arată Loredana Groza fără machiaj și necoafată. La 52 de ani, Loredana Groza se poate mândri atât cu o carieră de invidiat, cât și cu o siluetă absolut senzuală. Diva a stârnit o mulțime de reacții datorită ținutelor sale provocatoare cu care și-a obișnuit publicul. De această dată cântăreața a fost surprinsă total nemachiată și nearanjată în timp ce se afla la volanul mașinii sale.

Loredana Groza este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Aceasta a stărnit un val de reacții atât pozitive, cât și negative, după ce s-a afișat în showurile de televiziune și pe rețelele de socializare purtând ținute extrem de provocatoare. De această dată, Loredana a fost surprisă fără pic de machiaj pe față și necoafată la volanul mașinii sale.

La vârsta de 52 de ani, Loredana Groza a ieșit din casă total nemachiată și necoafată. Diva a lăsat rochiile elegante de seară acasă și a fost surprinsă purtând haine simple și a fost surprinsă de paparazzi Evz.

Cum arată Loredana Groza fără machiaj și necoafată

Loredana Groza a lăsat ținutele de scenă acasă și a ieșit în public extrem de naturală, purtând doar un trening sport. Ba mai mult, diva a fost surprinsă fără pic de machiaj pe față și complet necoafată. Cântăreței i se pot observa în imagini adevăratele sale trăsături, fără niciun filtru.

De curând, aceasta a început o colaborare cu postul Antena 1, fiind jurat la concursul X Factor România. În fiecare ediție, Loredana poate fi văzută purtând ținute extrem de provocatoare și sexy, care atrag imediat admirația fanilor.

Loredana Groza: „Nu am nicio operație estetică”

După ce a fost aspru criticată pentru că ar avea operații estetice, Loredana Groza a oferit un interviu în cadrul căruia a negat aceste afirmații. Diva susține că nu are nici măcar o intervenție.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la Antena 1.

Adauga un comentariu