Cancan ultimă oră

Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea

Publicat: 28 ian. 2022
Loredana Groza zâmbește
Astăzi e ziua de naștere a Deliei Matache, iar frumoasa cântăreață împlinește vârsta de 40 de ani

Loredana Groza și-a șocat marea comunitate de pe rețelele de socializare în momentul în care a postat o fotografie cu ea, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea. Ei bine, cu un spririt de observație foart bun, fanii au observat un detaliu destul de rușinos! Iată ce se vede în imagine cântăreței!

Cei care o urmăresc pe Loredana Groza pe site-urile de socializare sunt obișnuiți cu ipostazele incendiare în care se fotografiază în ultima perioadă artista, însă acum au fost cu adevărați uimiți.

Loredana Groza s-a pozat întinsă pe pat, dar un detaliu rușinos a fost observat imediat

Ei bine, nu! Nu este vorba despre ținuta sexy și modul în care s-a pozat întinsă în pat, ci despre faptul că fanii au fost foarte atenți și au observat ceva destul de rușinos. Mai exact marea comunitate de care se bucură în mediul online, a observat cum artista și-a photoshopat excesiv posteriul.
De asemenea, au ținut să comenteze că diferența este una foarte mare între posteriorul ei în fotografia postată recent, întinsă în pat, pe lângă pozele în picioare pe care le-a afișat în ultima perioadă.

Loredana Groza, acuzată de către fani!

Nu, nu este prima dată când Loredana Groza se confruntă cu gurile rele din mediul online, care la orice pas caută un motiv de a o critica. În urmă cu doar câteva săptămâni, îndrăgita cântăreață a fost întrebată de numărul operațiilor estetice, iar ea le-a negat cu zâmbetul pe buze.

Fanii nu s-au putut abține în acele momente, astfel că i-au adus diferite dovezi și argumente că nu mai arată cum era în urmă cu un an sau doi, ci dontră, mult mai bine, ceea ce semnfică că a schimbat cu siguranță multe lucruri la ea.

Loredana Groza nu a luat în seamă haterii, așa cum nu o să facă nici acum, bucurându-se și mândrindu-se în continuare cu corpul și frumusețea ei.

Toate amănuntele despre Theo Rose
Comentarii
Adauga un comentariu