Cancan

Lorena Buble, fata cea mai mică a familiei, împlinește 19 ani. A fost la un pas de moarte din cauza Lidie Buble

Publicat: 19 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lorena Buble fata cea mai mică a familiei împlinește 19 ani. A fost la un pas de moarte din cauza Lidie Buble
Lorena Buble este o tânără frumoasă și talentată

Lorena Buble, sora Lidiei Buble este o tânără frumoasă și talentată. De-a lungul timpului, sora sa a postat mai multe poze cu aceasta pe rețelele de socializare. Faniii au fost fermecați de frumusețea tinerei și au comparat-o cu Angelina Jolie. În copilărie, a suferit o fractură craniană din cauza Lidiei Buble. Înainte ca Lorena să se nască, medicii au sfătuit-o pe mama sa să facă avort.

Lidia Buble este o cunoscută cântăreață și artistă din România. Aceasta provine dintr-o familie de 11 copii. Și-a descoperit talentul în corul bisericii  în care activa tatăl său. Solista are 4 surori: Dana, Estera, Diana și Lorena. Lorena Buble s-a născut pe data de 21 noiembrie, 2002. Anul acesta, tânăra a împlinit 18 ani. Pe contul de Instagram, Lorena Buble, are milioane de urmăritori și își dorește să urmeze o carieră în modelling.

Cum arată Lorena Buble, mezina familiei

Pentru frumusețea sa, Lorena Buble a fost numită “copia perfectă a Angelinei Jolie” Sora Lidiei Buble s-a născut pe data de 21.11.2002. Anul trecut, de ziua ei, Lidia Buble i-a transmis pe Facebook un mesaj emoționant. Și în restul timpului, cântăreața postează foarte des poze cu mezina familiei, iar în descrierea pozelor îi face acesteia declarații de senzație.

„Aș vrea și eu să te întreb cum este să fii atât de superbă? Păi, vreau să știu și eu așa ca idee doar. Întreb pentru un prieten. Lori, dacă aveam fața ta la Hollywood eram. (…) Ești superbă, bine ai venit să te terorizez!”

Unii fani au fost de părere că a fost Lidia Buble în adolescență.

Chiar dacă Lorena Buble anu este foarte activă pe rețelele de socializare, a devenit faimoasă datorită Lidiei Buble.

De-a lungul timpului, artista a venit însoțită de surorile sale la evenimente mondene. Ca și sora sa, Lidia, Lorena este o cântăreață talentată, care face furori pe YouTube. Pe această platformă, tânăra interpretează melodii religioase.

Lorena Buble este foarte populară și pe Instagram. Pe această platformă, tânăra are peste 53 milioane de urmăritori și își dorește o carieră în modelling.

Lorena a fost la un pas de moarte din cauza Lidiei Buble

Pe contul de Instagram, Lorena Buble a povestit că era să-și piardă viața la doar câteva luni de la naștere. Atunci, sora sa, Lidia Buble, a scăpat-o din brațe. În urma acestui incident, Lorena Buble și-a spart capul, și a avut o fisură de craniu foarte gravă.

”Vă imaginați copil de două săptămâni aruncat pe gresie, sora mea mă arunca în sus și mă prindea. La un moment dat nu m-a mai prins. Frații mei s-au adunat toți și s-au rugat pentru mine foarte mult. După ce s-au rugat toți pentru mine, fisura nu mai exista.

De asemenea, înainte de nașterea Lorenei Buble, mama acesteia a fost sfătuită să facă avort. Din fericire, doamna Buble a decis să păstreze sarcina, în ciuda complicațiilor apărute. Din această cauză, medicii se așteptau că Lorena să aibă un handicap sau chiar să moară la naștere, împreună cu mama sa.

În ciuda tuturor grijilor, Lorena Buble este un om complet sănătos.

”Am fost foarte sănătoasă la naștere. Am avut 4,5 kilograme. Bebe boss pe salon. Nimic din ce a spus medicul nu s-a întâmplat. Nimic, nimic. Nu am niciun handicap. Sunt foarte sănătoasă”

Așadar, Lorena Buble este o tânără frumoasă, talentată și foarte iubită de către familia sa.

Adauga un comentariu