Cancan ultimă oră

Lovitură cruntă pentru Irinel Columbeanu. Acesta a fost părăsit de iubita cu 40 de ani mai tânără decât el

Publicat: 31 aug. 2020
Irinel Columbeanu și Oana

Asta ar fi ultima lovitură pe care Irinel Columbeanu o mai putea primi, după ce averea i s-a dus și omul locuia ceva mai modest. Iubita lui tinerică, Oana Cojocaru, l-a surprins neplăcut pe omul de afaceri căruia nu-i este bine deloc financiar de ceva ani.

Trei ani de relație cu Oana, un fotomodel pe care numai Irinel l-a ochit și alături de care se vedea familist. Doar că, spun sursele impact.ro, iubita lui tinerică l-a părăsit! O mică pauză, vorba clasică pentru ca despărțirea să nu fie bruscă. Dar despărțire e mai mult de 90 la sută din cazuri.

Ce lovitură a primit Irinel Columbeanu chiar de la iubita lui tinerică!

În vârstă de 63 de ani, Irinel Columbeanu nu se sfiește să recunoscă faptul că nu mai e pe cai mari. Avea zeci de milioane de euro acum mai bine de zece ani, acum stă cu chirie și conduce un second. Diamantul era Oana, care, se pare, l-ar fi părăsit. Așa cum o făceau Anna Lesko, Monica Columbeanu și multe alte ”piese” din colecția românească a showbiz-ului.

Apropiații lui Irinel Columbeanu au mărturisit că și iubita cu 40 de ani mai tânără decât el l-ar fi părăsit. Oana și Iri se cunoscuseră în urmă cu aproape trei ani. Și au început o relație, oarecum controversată. O despărțire a mai avut loc, dar Columbeanu reușea s-o îmbuneze pe iubita lui tinerică, astfel că se împăcau. Mai greu de crezut că la fel se va întâmpla și acum.

“El iese foarte rar în oraș, iar când o face este tot timpul singur. Când este întrebat de Oana devine serios și spune că are treabă. Însă, este clar faptul că între ei s-a produs o ruptură, însă rămâne de văzut dacă este vorba despre o ceartă pasageră sau de o despărțire definitivă”, au declarat surse din anturajul lui Iri, pentru Impact.ro.

Adauga un comentariu