Magazin

Lovitura de teatru! Am aflat cine e, de fapt, Carla’s Dreams! ALUNITA l-a dat de gol, in timpul ultimului concert! E un artist celebru din Romania

Publicat: 27 nov. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Surpriza de proportii! Carla’s Dreams nu este Andrei Tarus, asa cum s-a crezut initial si asa cum au anuntat cu surle si trambite rusii de la life.ru! A fost nevoie de o alunita pentru a deslusi marele mister!

S-a intamplat weekend-ul trecut, in timpul unui concert, gazduit de Arenele Romane din Bucuresti! Printre artistii invitati sa cante s-au numarat Delia, Vita de Vie, Coma, Macanache, Zdob si Zdub, Taraf de Haidouks si, nu in ultimul rand, Carla’s Dreams!

Vopseaua de pe fata i-a dat niscaiva batai de cap solistului faimosei trupe basarabene si, astfel, s-a putut vedea ca interpretul are o alunita situata chiar in partea dreapta a maxilarului. Alunita nu doar asemanatoare, dar identica – atat ca marime, cat si ca pozitionare – cu cea a lui… Roman Burlaca!

Roman este un faimos artist basarabean, celebru in Romania. A recunoscut in urma cu ceva vreme ca este membru al proiectului Carla’s Dreams si au existat anumite speculatii cum ca ar fi chiar solistul. Fara nicio dovada, insa! Pana acum!

Sursa: Fanatik.ro

Ea a fost prima mare iubire a lui Catalin Maruta: „Imi placea foarte mult de ea!” Inainte sa se iubeasca cu Andra, a fost indragostit de o alta femeie celebra. Ce s-a intamplat

Inainte sa se iubeasca cu Andra, prezentatorul emisiunii “La Maruta” de la Pro TV, a fost indragostit de o alta femeie celebra din Televiziunea Romana! La evenimentul organizat cu ocazia celor 10 ani de “La Maruta”, Catalin Maruta ne-a povestit cine a fost vedeta care i-a furat inima in adolescenta.

Catalin Maruta (39 de ani) si echipa emisiunii “La Maruta” s-au intalnit cu colegii din presa pentru a sarbatori, intr-un cadru restrans, cei 10 ani de emisiune, pe care ii vor implini luni, 23 octombrie. Cu ocazia acestui eveniment, Catalin Maruta ne-a vorbit intr-un scurt interviu transmis pe contul de Facebook al publicatiei Click! echipa emisiunii, ne-a povestit cateva secrete din culisele emisiunii dar si o intamplare haioasa, atunci cand l-am intrebat daca inainte de Andra a mai fost indragostit de o alta vedeta cunoscuta.

“Eram la inceputurile mele in TVR, alaturi de un prieten foarte bun, Tudor, si, la un moment dat, a trecut pe lang noi una dintre fostele crainice de atunci, Cristiana Bota (69 de ani). Si atunci i-am facut semn prietenului meu si i-am aratat ca imi place foarte mult de ea si ca sunt foarte indragostit inca de pe vremea cand ma uitam la televizor, de acasa. Iar replica prietenului meu a fost: “cum, tu esti indragostit de mama?”, ne-a povestit prezentatorul TV care este si acum foarte bun prieten cu Tudor Bota.

Pana sa se casatoreasca cu Andra, Catalin Maruta s-a iubit o perioada cu fiica lui Ovidiu Ioanitoaia, Iulia, cu care a si lucrat o vreme in TVR. Catalin prezenta Tonomatul DP2, difuzata pe TVR2, iar Iulia era producatoarea emisiunii.

Relatia dintre gazda emisiunii La Maruta si Iulia, producator la TVR 2, a durat mai bine de doi ani si jumatate. Povestea lor de iubire a fost una discreta si poate chiar de asteptat atat vreme cat Maruta prezenta atunci emisiunea Tonomatul DP2, pe TVR 2, iar fata lui Ioanitoaia producea respectivul show.

Maruta nu a negat niciodata idila cu Iulia, dar a evitat pur si simplu sa faca orice fel de comentarii legat de acea relatie.

In toamna lui 2005, dupa ce Catalin a jucat in clipul Andrei, “Baietii si fetele ce vor”, dupa o serie de zvonuri privind o posibila idila intre cei doi, acestia au confirmat oficial ca sunt un cuplu.

Se pare ca Iulia a suferit foarte mult din cauza despartirii de Maruta, cu toate acestea producatorul a mers mai departe atat in cariera cat si in viata personala.

Adauga un comentariu