Sport

Lovitură în plin pentru CFR Cluj! Dan Petrescu și-a ieșit din minți și l-a trimis acasă. Plecare de ultimă oră de la campioana României

Publicat: 19 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lovitură în plin pentru CFR Cluj Dan Petrescu și-a ieșit din minți și l-a trimis acasă. Plecare de ultimă oră de la campioana României

Anunțat cu mare fast în țara sa natală, Ghana, transferul atacantul Shafiu Mumuni de la Ashanti Gold, la CFR Cluj, nu se va mai realiza. Fotbalistul african nu a reușit să-l impresioneze pe Dan Petrescu în perioada de probe și s-a întors pe drumul său.

La jumătatea lunii februarie, toată presa africană anunța transferul atacantului ghanez Shafiu Mumuni (24 de ani) de la Ashanti Gold, la campioana României, CFR Cluj, din vara acestui ani. Jucătorul s-a fotografiat în tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” la partida dintre CFR Cluj și Sevilla, din turul 16-imilor Europa League, încheiată cu scorul de 1-1 și părea mai fericit ca niciodată.

„Va juca la un gigant din România”, titrau toate site-urile de sport din Africa, în special din Ghana.

Mumuni este considerat unul dintre cei mai talentați jucători din campionatul Ghanei

Shafiu Mumuni este internațional ghanez de tineret, dar care nu a apucat să debuteze în tricoul primei reprezentative a Ghanei. În schimb, s-a aflat pe banca de rezerve, fără să fie introdus, la acțiunea pe care ghanezii au întreprins-o în luna noiembrie a anului trecut. Atunci, Ghana a trecut de Africa de Sud (2-0) și Sao Tome and Principe (1-0), în calificările pentru Cupa Africii din 2021. Mumuni este considerat unul dintre cei mai talentați jucători din campionatul Ghanei, iar o mutare într-un campionat important al Europei era preconizată cu mult timp înainte de a împlini cei 24 de ani. Cu toate acestea, atacantul trebuie să mai aștepte.

La loc comanda! Nu l-a impresionat pe Dan Petrescu și a fost trimis acasă

Chiar dacă africanii anunțau că mutarea este ca și realizată, lucrurile nu stau deloc așa. Se pare că antrenorii celor de la CFR Cluj nu au fost deloc impresionați de ceea ce a arătat Mumuni în perioada în care s-a aflat la Cluj și au decis că nu merită achiziționarea sa.
Ultimele vești anunță că Mumuni nu va continua, oricum, cu Ashanti Gold. Rivala Kotoko Asanta a pus ochii pe jucătorul cotat de Transfermarkt la 75.000 de euro și, după mai multe încercări eșuate în trecut, acum este extrem de aproape de a perfecta mutarea.

Adauga un comentariu