Lovitură pentru Adelina Pestrițu. Bruneta a pierdut procesul în fața Oanei Zăvoranu

29 apr. 2022, 23:30
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu nu a ezitat să își exprime părerea despre unele vedete în social media. Aceasta le găsea porecle ori critica campaniile pe care le desfășurau influencerii. Așa s-a întâmplat și în cazul Adelinei Pestrițu. Oana Zăvoranu o acuza pe Adelina Pestrițu că își minte următorii din mediul online, aducând din străinătate produse ieftine pe care le vinde la prețuri mari în țară.

Atunci, Oana Zăvoranu a spus că la acest lucru contribuie și soțul vedetei. Influencerița nu a mai stat pe gânduri. Bruneta a pierdut procesul în care cerea daune de 100.000 de lei.

Oana Zăvoranu a câștigat în fața Adelinei Pestrițu

În urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu a făcut mai multe postări în care critică ceea ce face Adelina Pestrițu. Aceasta a decis să nu îi dea replica în mediul online, ci să se judece în tribunal pentru ca astfel să i se interzică folosirea numelui în conținutul pe care îl distribuia în social media.

„Încetarea de urgență a încălcării drepturilor nepatrimoniale-dreptul la viață privată, demnitate, onoare și bună reputație, respectiv la încetarea răspândirii, pe orice cale, de afirmații defăimătoare la adresa ei, fie prin referire directă la numele său, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac trimitere la persoana sa, interzicerea de a desfășura orice fel de acțiuni defăimătoare împotriva ei prin intermediul rețelelor online de socializare sau prin orice alte mijloace, precum și obligarea la plata cheltuielilor de judecată”, solicitase Adelina Pestrițu în urmă cu ceva timp, notează fanatik.ro.

Conform sursei citate anterior, la acel moment, magistrații au respins cererea Adelinei Pestrițu. Așa că aceasta a ajuns din nou în tribunal, cerându-i Oanei Zăvoranu daune morale pentru că i-a adus prejudicii imaginii sale. Procesul a fost deschis în luna septembrie a anului trecut și a patru termene. Ultimul a avut loc ieri, 28 aprilie, atunci când magistrații au respins cererea Adelinei Pestrițu.

Comentarii
  • Nu stiu cine e Pestritu dar cand eram mai tanar il vedeam pe Pepe in ziare cu Zavoranu.
    Bai, care dintre ele e Zavoranu din pozele puse de voi? Ca nu seamana nici una cu ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *