Cancan

Luana Rednic, colecționară de „trofee”. Cu cine s-a iubit sexy-impresara care îi face concurenţă Anamariei Prodan

Publicat: 12 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Luana Rednic colecționară de trofee. Cu cine s-a iubit sexy-impresara care îi face concurenţă Anamariei Prodan
Luana Rednic este fiica cea mică a cunoscutului fost fotbalist și antrenor român Mircea Rednic

Pentru că a avut diverse relații cu personaje cunoscute de la noi, putem spune că Luana Rednic, fiica cunoscutului antrenor Mircea Rednic, este colecționară de „trofee”. Chiar dacă în copilărie a jucat tenis, ea nu a făcut trecerea la senioare. Acum, fiica fostului internațional cochetează cu impresariatul în fotbal.

Mircea Rednic și soția sa Silvia au doua fete, Luana în vârstă de 30 de ani și Raisa, care este cu doi ani mai mare.

Luana Rednic, impresar de fotbal

Luana Rednic este fiica cea mică a cunoscutului fost fotbalist și antrenor român Mircea Rednic. Membrii familiei lui Mircea Rednic dețin și cetățenia belgiana, antrenorul evoluând intre 1991 și 1997 la Standard Liege și Sint-Truiden. De altfel, soția și fetele antrenorului au trăit în ultimii 30 de ani mai mult în Belgia, iar familia și-a vândut multe dintre proprietățile imobiliare din Romania pentru a investi fondurile în tara unde își au locuință principala.

Încă din copilărie, aceasta a jucat tenis însă nu a făcut pasul la senioare. A fost o junioară modestă şi din lumea sportului alb a rămas doar cu nişte prietenii frumoase cu Ana Bogdan şi Andreea Mitu, jucătoare care spre deosebire de ea au făcut pasul înainte şi sunt şi azi în circuitul WTA.

Și cum se spune că așchia nu sare departe de trunchi, iată că Luana Rednic a trecut în lumea forbalului. Fiica lui Mircea Rednic şi-a făcut deja o carieră în impresariat şi s-a ocupat de aducerea mai multor jucători la echipele antrenate de tatăl ei.

În plan personal, aceasta a fost într-o relaţie şi cu un fost fotbalist din naţionala României. Este vorba de Gicu Grozav, cel care a fost pregătit de „Puriu” la Petrolul şi Dinamo.

„Gicu a fost prieten cu Luana, s-au întâlnit prin intermediul unui fizioterapeut din Liege, amic cu fiica mea”, a recunoscut Mircea Rednic, în 2018.

Acum, ea are o relație cu un jucător de tenis, anunţă playsport. Este vorba de Victor Vlad Cornea, cel care a fost pe locul 786 în clasamentul ATP.

Era s-o păţească în atentatul de la Bruxelles

Noua sexy-impresară din Liga 1 care îi face concurență mai cunoscutei Anamaria Prodan, a trecut prin momente de cumpănă care i-au pus viața în pericol. Mai exact, ea s-a aflat în dimineața zilei de 22 martie 2016 pe aeroportul din Bruxelles, când trei explozii în decurs de o oră au ucis 34 de oameni şi au rănit alţi 316. Luana a avut însă norocul să nu se regăsească în raza proiectilelor şi a scăpat nevătămată, doar cu o sperietură. Mircea Rednic n-a ştiut nimic de fiica lui timp de câteva ore şi s-a temut de ce era mai rău.

Luana Rednic, atacată de Anamaria Prodan

Anul trecut, Luana Rednic a publicat o discuţie privată purtată cu Steliano Filip. Anamaria Prodan a răbufnit la adresa celei care îi face concurenţă în impresariat.

„Jenant și patetic să arăți prin ziare discuțiile cu jucătorii. Nici nu trebuia să îmi spuneți ce zic Mircea sau Luana Rednic despre mine. Ei nu contează pentru mine. Cum am spus, îl respect pe Mircea pentru ce a făcut când era mai tânăr, dar acum îmbătrânește urât tare! Poate ar trebui să fiu și eu mai îngăduitoare cu el. Ce nu face omul că să își vadă copilul că face și el ceva. Să vedem ce face copilul după ce nu mai antrenează tăticul.

Ar fi timpul să o lase pe Luana să facă altă meserie, iar el să își vadă de antrenorat că în ultimii zece ani nu a știut ce să fie mai repede: agent, președinte sau antrenor. Mie îmi pare rău că vorbește așa de mine pentru că eu am ajutat-o pe fiica lui în meseria asta. Dacă nu eram eu și avocațîi Dan Idiță și Vali Gheorghiță de la Dinamo, nici acum nu știa să facă un contract. Luana a făcut școală prin birourile de la RIN când trebuia să ajute ea clubul.

Familia Rednic să facă rugăciuni zi de zi pentru sănătatea lui Dan Idita și Vali Gheorghiță pentru meditații date gratis. Chiar și cu alea, tot a făcut prost contractele pe final de mandat la Dinamo. Are dreptate Victor Becali când spune că dacă nu mai semnăm cu Luana nu mai jucăm fotbal? Asta e culmea! Jucăm sau facem transferuri doar când antrenează tati? Haideți că m-ați distrat cu subiectul asta”, a declarat Anamaria Prodan, în 2020, pentru Prosport.

În altă ordine de idei, la cum arată Luana Rednic și la meseria pe care o are, putem spune că fiica fostului internațional îi face concurența Anamariei Prodan.

Adauga un comentariu