Prima pagină » Cancan » Cine este Ramona Prodea, actuala soție a lui Jorge. Iată cât de bine arată în costum de baie la 48 de ani

Cine este Ramona Prodea, actuala soție a lui Jorge. Iată cât de bine arată în costum de baie la 48 de ani

11 mai 2021, 14:30,
BZI.ro, în Cancan

Puțini sunt cei care știu cine este Ramona Prodea, actuala soție a îndrăgitului artist Jorge. George Papagheorghe, cunoscut ca Jorge, se mândrește în dese rânduri pe rețelele de socializare cu frumoasa sa soție, care este cu 10 ani mai mare.

Recent, artistul a fost într-o vacantă în Dubai, cu întreaga familie. El a publicat o fotografie în care apar toți copiii și soția cântărețului, iar fanii au putut remarca cât de bine arată atât soția cât și fiica acesteia în costume de baie.

Cine este Ramona Prodea, actuala soție a lui Jorge

În urmă cu ceva ani, Jorge divorța de fosta soție, actuala Alina Laufer. Nu avea să stea prea mult singur pentru că și-a refăcut viața alături de Ramona Prodea, o cunoscută femeie de afaceri din România, mai mare cu 10 ani ca el, mai exact el are 38 iar ea 48 de ani. Chiar și în ciuda diferenței de vârstă, nimic nu îi împiedică să formeze unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România.

Pe 18 august anul trecut, Jorge și Ramona au sărbătorit 7 ani de la nuntă, dar iubirea lor a devenit tot mai puternică în acești ani. În acest sens, prezentatorul TV a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre mariajul lor, precizând că la început relația lor a fost una de business și nu se așteptau vreodată să devină soț și soție și să-și facă o familie atât de frumoasă.

„Relația noastră a fost una de business la început și nici nu se punea problema de a fi împreună dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns la 7 ani de căsnicie, unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relațîi solide”, a declarat Jorge pentru click.ro.

Faptul că au încredere deplină unul în celălalt, acești ani de căsnicie, chiar dacă au fost încărcați cu multe peripeții, a făcut ca ei doi să formeze o echipă perfectă și să treacă cu brio peste orice. Astfel, deși la început au avut doar o relație profesională, în prezent cei doi se iubesc la nebunie și au o familie foarte sudată.

Întrebat dacă a fost vreodată un impediment diferența de vârstă dintre ei, artistul mărturisește că mariajul cu Ramona a fost cea mai bună alegere din viața lui.

„Impedimentul este doar în mintea și în preconcepția noastră. Inițial am avut o reținere, însă viața mi-a demonstrat că am făcut cea mai bună alegere și după ani de zile conștientizezi că nici măcar nu a fost alegerea ta, ci așa a fost planul divin. David (n.r. băiatul lor) bătea din picior acolo unde era el și ne șoptea: “haideți fraților, combinați-vă că vreau să vin”, a mai spus Jorge.

„Iubesc copiii, i-am iubit întotdeauna și mi-am dorit să fiu tată încă de la 24 de ani. Copiii mei spun că sunt funny, eu mă consider un tată norocos, am parte de copii alături de care evoluez. Nimeni nu s-a născut învățat și să știe exact ce trebuie făcut pentru a crește un copil perfect. Eu sunt concentrat pe dezvoltarea abilităților și talentelor forte ale copiilor mei și îmi doresc să îi ajut să își descopere calea în această viață. În cariera lor, în relațiile lor și să crească armonios.

Cum am arătat mai sus, relația celor doi este una sudată și astfel a apărut un băiețel în viața lor, care acum are vârsta de trei ani. Acesta nu este singurul copil al cuplului, fiecare mai are câte o fată din altă căsătorie. Karina (11) este fiica artistului din prima căsnicie, iar Ilinca (19) este fata Ramonei din primul mariaj, însă cei trei se înțeleg de minune.

Jorge, vacantă cu peripeții. Cât de bine arată soția artistului în costum de baie

Recent, artistul a plecat în vacanță cu soția și copiii și s-a bucurat de timpul petrecut împreună și de relaxare. Pentru că a avut parte de niste peripeții, mai exact i s-a stricat telefonul în prima zi și și-a pierdut și cardul bancar, el a publicat o fotografie abia după ce vacanța s-a terminat. Chiar și cu aceste buclucuri în vacanță, Jorge a mărturisit că a trăit experiențe de neuitat. ceea ce au observat fanii este faptul că soția Ramona Prodea arată spectaculos în costum de baie.

“Hristos a înviat! Aşa a arătat vacanţa noastră de Paște. Există viaţă şi fără social media. Nu am postat nimic intenționat. Am vrut să trăiesc fiecare zi după ce mi s-a stricat telefonul în prima zi de vacanţă. A fost o experienţă inedită, care cu siguranţă merită repetată (doar faza cu nepostatul) În ciuda faptului că mi s-a stricat telefonul din prima zi, a doua zi mi-am pierdut şi cardul bancar. A fost splendid. A 3-a zi fetele se întrebau “azi ce mai păţeşte George?” Mulţumesc pentru vacanţa asta superbă…..plină de aventură şi iubire. Vă îmbrăţisez pe toţi şi abia aştept să ne vedem şi la televizor, dar şi în persoană”, a mărturisit Jorge.

În altă ordine de idei, la cât de multe au avut de îndurat împreună, putum spune că viața lui Jorge alături de Ramona Prodea, actuala soție, este una fericită și de lungă durată.

Sursă foto: Instagram Jorge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024