Cancan

Luchi Georgescu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Femeia de afaceri are o avere estimată la 70 milioane de euro

Publicat: 22 iul. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Luchi Georgescu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Femeia de afaceri are o avere estimată la 70 milioane de euro
Luchi Georgescu a ajuns la vârsta marilor împliniri

Luchi Georgescu a plecat de acasă de la vârsta de 22 ani. Din cauza faptului că părinții săi erau foarte stricți și o controlau la orice pas, aceasta s-a decis să se mute la cămin. Femeia de afaceri s-a căsătorit, apoi și-a croit drumul în afaceri.

Vedeta deține investiții în multiple domenii. Mai mult de atât, a fost în top cinci cele mai bogate femei de afaceri din România. Un brad de succes deține și Cristina Bâtlan în vârstă de 49 ani. 

La ce vârsta a început să fie independentă financiar Luchi Georgescu

Luchi Georgescu este acționar majoritar la Meda Prod ’98 și Vincon Vrancea. Aceasta și-a croit drumul în lumea afacerilor de la vârsta de 22 ani, când a plecat de acasă. Femeia e afaceri a reușit să conducă ulterior companii în valoare de milioane. Cu toate că provine dintr-o familie bogată, Luchi a precizat că și-a făcut singură banii pe care îi deține acum. La doar 18 ani, aceasta avea sute de perechi de pantofi și un șofer personal ce o ducea la școală. Chiar dacă putea avea totul printr-o cale mai ușoare, femeia de afaceri  a ales drumul anevoios. Din cauza faptului că era mereu controlată de familie, aceasta s-a decis să plece de acasă după ce s-a îndrăgostit. 

„Aveam 22 de ani şi o relaţie serioasă. Eram studentă, iar inima îmi bătea pentru un bărbat de seama mea. Mama n-a acceptat… am anunţat-o că plec de acasă! Iniţial, mi-a zis: “Du-te!”. Apoi, mi-a tras o mamă de bătaie şi, ca măsură de siguranţă, mi-a confiscat şi buletinul! M-a trimis la facultate tot cu şofer, dar seara, când a venit să mă ia, eu n-am mai apărut…”, a declarat Luchi Georgescu. 

Ulterior, s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubea și a început să vândă tot felul de lucruri. Aceasta a spus că a început să câștige din bișniță și din vânzări pe sub mână. Ba mai mult, după patru ani de când plecase de acasă, Luchi Georgescu deținea un apartament în Văcărești, iar în 1993 era deja milionară în dolari. Printre brandurile pe care le-a adus în România se numără ciocolata Milka, berea Heineken, Jacobs, Philip Morris și Johnny Walker. 

Femeia de afaceri are o avere estimată la 70 milioane de euro

Luchi Georgescu, la finalul anului 2020 se afla în top cinci cele mai bogate femei din România. La momentul respectiv deținea 72 milioane de euro. Aceasta este proprietara fabricii de mezeluri Meda Prod 98, o companie estimată la 236 milioane de lei în 2021. Are aproape 700 de angajați, iar preparatele firmei se regăsesc în aproape toate hipermarketurile. Față de acum doi ani, în anul 2021, fabrica a avut o scădere de 4 la sută, profitul fiind de 31,7 milioane de lei. 

„A scăzut consumul la mezeluri, oamenii nu au cu ce să mai plătească, puterea de cumpărare este tot mai redusă”, a precizat Luchi Georgescu. 

Femeia de afaceri deține la momentul respectiv o avere estimată la circa 70 milioane. Aceasta are investiții în turism. construcții și în industria cărnii și a vinului. Mai mult de atât, într-un interviu a declarat că nu știe exact câți bani are. 

„Habar nu am câți bani am și nici nu mă interesează”, a precizat vedeta.

Luchi Georgescu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Aceasta are o carieră de succes și o viață personală frumoasă. Printre cei mai bogați oameni din România se clasează și Dan Ostahie. Compania bărbatului a înregistrat o cifră de afaceri de peste un miliard de euro în 2020.

 

Comentarii
Adauga un comentariu