Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lucian Viziru a petrecut mai mult timp pe patul de spital. Actorul a dezvăluit care este adevărata boală de care suferă

Lucian Viziru a petrecut mai mult timp pe patul de spital. Actorul a dezvăluit care este adevărata boală de care suferă

27 ian. 2022, 20:47,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Lucian Viziru a fost internat în spital, la sfârșitul lunii decembrie, sub suspiciunea de infarct. După mai multe analize amănunțite, acesta a primit în cele din urmă un diagnostic din partea medicilor.
Lucian Viziru (45) și-a întristat fanii chiar de la începutul anului, actorul anunțând pe canalul său de YouTube că este internat în spital de patru zile, fiind suspect de infarct.

Vizibil afectat, acesta a povestit că a petrecut Revelionul pe patul de spital, unde medicii l-au ținut sub supraveghere. Acum, artistul a mărturisit ce diagnostic a primit, de fapt, din partea medicilor.

Ce boală are, de fapt, Lucian Viziru, după ce medicii l-au suspectat de infarct

Durerile din capul pieptului, care coborau pe brațul stâng, l-au trimis pe Lucian Viziru de urgență la spital, unde a fost suspectat de infarct. Actorul și-a petrecut Anul Nou în spital, unde a traversat momente grele, mărturisind că s-a confruntat cu atacurile de panică. În cele din urmă, după analize amănunțite, acesta a primit diagnosticul din partea medicilor.

„În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat, nu știm exact când, o miocardită. Ce este această miocardită? Este o afecțiune de care poate suferi oricine. De afecțiunea asta pot suferi copiii, oamenii mai tineri, dar, în special, bărbații, tineri, cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani și sportivii – a explicat Lucian Viziru”, într-un material video, postat pe canalul său de YouTube.

Lucian Viziru: „Am primit diagnosticul de miocardită”

Lucian Viziru a ținut să le explice fanilor că diagnosticul primit de la medici nu are nicio legătură cu vaccinarea, iar asta deoarece durerile sale au debutat la 4-5 luni distanță.

„După ce am primit diagnosticul de miocardită am fost întrebat dacă am avut o răceală înainte, asta era una dintre posibilele cauze ale afecțiunii de care am suferit și anume să iau un virus, din ala de răceană, normal, sau poate chiar SARS-CoV-2. Dacă ar fi fost să fie de la vaccin, există într-adevăr niște efecte secundare care pot apărea în primele 14 zile de la vaccin care sunt similare cu această miocardită, dar nu la 4-5 luni de când m-am înțepat, așa cum a fost în cazul meu. Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar nu a fost de la vaccin”, a mai adăugat Lucian Viziru.

 

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *