Cancan ultimă oră

Lucruri din casa regretatei Stela Popescu, scoase la vânzare. Câți bani se cer pe ele

Publicat: 27 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lucruri din casa regretatei Stela Popescu scoase la vânzare. Câți bani se cer pe ele
Stela Popescu a fost una dintre cele mai mari artiste ale țării, iar moartea ei fulgerătoare a îndurerat toată România

Stela Popescu a plecat dintre noi în urmă cu patru ani și a lăsat în urmă un gol imens. A fost una dintre cele mai mari artiste ale țării, iar moartea ei fulgerătoare a îndurerat toată România. În urma sa nu au rămas numai nenumăratele spectacole în care și-a ținut publicul cu sufletul la gură, ci și casa cu toate lucrurile strânse de-a lungul timpului. Acum, rudele regretatei artiste le-au scos la vânzare pe site-urile de profil.

Lucruri din casa Stelei Popescu, scoase la vânzare

Pe Olx a apărut un anunț de vânzare a unui set format din cinci scaune din lemn masiv, din colecția regretatei artiste Stela Popescu. Conform anunțului, scaunele sunt sculptate în stil Chippendalle, restaurate și retapițate cu motive vegetale specifice, și picioare de tigru. Au aparținut actriței care era o mare iubitoare de artă, în toate formele ei. Prețul solicitat este de aproape 1000 de euro, cu mențiunea că livrarea se face gratuit în toată țara.

Set de 5 scaune lemn masiv, sculptate in stil Chippendalle, restaurate si retapitate cu motive vegetale specifice si picioare de tigru la Bavaria Kulturhaus zona Universitate traditiile nationale nu se pierd. Setul a apartinut regretatei artiste Stela Popescu. Cu transport gratuit in toata tara, se arată în anunțul de vânzare de le Olx.

Ce avere a lăsat în urmă, regretata actriță Stela Popescu

Marea actriță Stela Popescu a fost găsită fără suflare, la data de 23 noiembrie 2017. Artista suferise un accident vascular cerebral. Fiica sa adoptivă a fost cea care a găsit-o căzută în casă, fără suflare. Se crede că Stela Popescu murise cu cel puțin 12 ore înainte de a fi descoperită. Toată averea artistei a rămas fiicei sale adoptive.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Stela Popescu a lăsat în urma sa un bloc cu trei etaje în București, estimat la cel puțin 500.000 de euro, vila din Crevedia, de 220.000 de euro, vila din stațiunea 2 Mai, de 200.000 de euro, dar și o casă în centrul Bucureștiului, în valoare de peste 250.000 de euro, acolo unde artista a fost găsită fără viață. Artista mai avea un apartament pe Calea Moșilor, o casă pe Strada Thomas Masaryk, mai multe terenuri, dar și un cont cu 300.000 de euro.

Adauga un comentariu