Cancan

Lucruri neştiute din relaţia Lidiei Buble cu Răzvan Simion. Artista a scos totul la iveală

Publicat: 25 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lucruri neştiute din relaţia Lidiei Buble cu Răzvan Simion. Artista a scos totul la iveală
Lucruri neştiute din relaţia Lidiei Buble cu Răzvan Simion. Artista a scos totul la iveală in versurile noii sale melodii

Chiar dacă despărţirea dintre cei doi a uimit opinia publică din România şi a ţinut prima pagină a ziarelor multe zile la rând, puţini ştiu care a fost cauza care a dus la ruptura celor doi. Se pare că lucruri neştiute din relaţia Lidiei Buble cu Răzvan Simion ies la iveală tocmai din versurile ultimei melodii lansată de artistă împreună cu trupa Vunk. De asemenea, cântăreaţă le-a dezvăluit fanilor săi că în toate melodiile sale se regăsesc fragmente din viaţa ei.

Lidia Buble le-a dezvăluit recent fanilor săi că niciodată nu a lansat o melodie în care să nu pună fragmente din viaţa ei. Astfel, imediat după apariţia piesei „vino, du-te”, cantata alături de trupa Vunk, artista a mai făcut o serie de dezvăluiri pe contul ei de Instagram, cu trimitere directă către relaţia cu Răzvan Simion.

Lucruri neştiute din relaţia Lidiei Buble cu Răzvan Simion. În ultima melodie lansată artista a scos totul la iveală

Detalii importante din relaţia cu Răzvan Simion au fost scoase la iveală de Lidia Buble prin intermediul noii sale melodii. Artista a vorbit, în versurile sale, despre dezamăgire, despre certuri şi despre faptul că uneori, partenerii nu mai au puterea să pună, în continuare, virgulă şi aleg să pună punct.

Mai mult, pe contul ei de Instagram, în momentul în care şi-a anunţat fanii că melodia a fost lansată, Lidia Buble a scris câteva rânduri despre relaţia cu Răzvan Simion. În mod direct, artistă a menţionat faptul că la un moment dat, între cupluri se instalează nehotatarea, iar niciunul dintre parteneri nu mai poate lua o decizie.

„Despre nehotărârea ce se instalează în inima cuplurilor atunci când nimic nu a mai rămas de spus sau de trăit dar niciunul dintre ei nu poate lua o decizie. Vino… du-te, Lasă-mă şi nu mă lasa… un joc al emoţiilor în care mulţi se regăsesc. Îmi doream de mult timp o.piesa de la @trupavunk…şi uite că am reuşit în toamna asta să am o piesă că o confesiune.❤️” le-a transmis Lidia Buble, fanilor săi.

Lidia Buble încă suferă după despărţirea de Răzvan Simion

Pe Instagram, Lidia Buble a punctat că toate piesele pe care le-a lansat, de-a lungul timpului, au oglindit lucruri din viaţa ei.

Uşor nostalgică, Lidia Buble a dat de înţeles că nu s-a vindecat, încă, de ruptură de Răzvan Simion.

„Dacă aţi şti voi cât sunt de fericită… E pentru prima dată de când sunt eu în această industrie când o piesă îmi intră pe radio şi nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puţin şi se lansează piesă, abia aştept. Tema clipului este diferită faţă de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare.

Mă bucur tare atunci când reuşesc să ajung la sufletele voastre şi când pot să transmit emoţie. Asta e cea mai frumoasă răsplată pentru mine, ca artist. De fiecare dată mi-am cântat sufletul, trăirile, starea. Eu niciodată nu am lansat o piesă care să nu vorbească despre mine. Fiecare din ele a avut legătura cu trecutul meu, cu prezentul… Sunt ca o carte pe care trebuie să o citiţi”, a spus Lidia Buble.

Cum arată nouă iubita a lui Răzvan Simion

După despărţirea de Lidia Buble, matinalul de la Antena 1 a trecut la un nou capitol în viaţa personală. Răzvan se pare că şi-a refăcut viaţa, nouă cucerire fiind o tânără brunetă extrem de frumoasă. Chiar şi aşa, puţin ştiu cum arată nouă iubita a lui Răzvan Simion.

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au despărţit de câteva luni, după o relaţie care s-a întins nu mai bine de cinci ani. Prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan şi Dani” are, acum, motive de bucurie: nouă iubita i le oferă! Cei doi au ieşit în oraş, alături de mai mulţi prieteni, iar iubita lui Răzvan arata spectaculos. E şatena, cu părul lung, trăsături sexy. Complet! Imaginea urcată pe reţelele de socializare e uşor neclară, dar se vede, totuşi, că bruneta e ”marfă”.

Adauga un comentariu