Local

Ludovic Orban dă cărţile pe faţă: Doar o singură instituţie poate spune dacă e plagiat! Niciun jurnalist plătit cu bani negri nu poate să îşi dea cu părerea

Publicat: 17 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ludovic Orban dă cărţile pe faţă Doar o singură instituţie poate spune dacă e plagiat Niciun jurnalist plătit cu bani negri nu poate să îşi dea cu părerea
Ludovic Orban, premierul României

Premierul Ludovic Orban are o reacţie de ultimă oră la articolul apărut într-o fițuică a presei din Iaşi. Premierul a dat cărţile pe fata spunând faptul că niciun PSD-ist sau vreun junalist plătit cu bani negri nu poate decide dacă texa de doctorat este sau nu este plagiată.

Ludovic Orban a mai afirmat faptul că nici nu se gândeşte la o demitere a ministrului Alexe şi că cei din PSD nu au dreptul să hotărască cine este demis, sau nu, din Guvern.

Ludovic Orban a afirmat faptul că niciun jurnalist plătit din bani negri nu poate decide dacă teza de doctorat este plagiată

Premierul s-a arătat iritat de faptul ca jurnaliştii care sunt plătiţi cu bani negri sau din banii instituţiilor publice atunca cu noroi pe ultima sută de metri a campaniei. Acesta considera că doar o singură instituţie din România este capabilă să se pronunţe asupra unui plagiat:

„Nu cred că PSD face Guvernul liberal. Ca atare, ceea ce spune PSD nu valorează nici cât două cepe degerate. (…) În ceea ce privește chestiunea legată de tezele de dosctorat, există o singură instituție care are calitatea să decidă dacă o teză de doctorat a fost întocmită conform rigorilor legale sau dacă există elemente care să conducă la decizia de a fi stabilit plagiatul. Nu poate nici PSD, nici un jurnalist să decidă dacă o teză de doctorat e corectă. Aruncatul cu noroi pe ultima sută de metri în campanie a devenit un sport național al PSD și al jurnaliștilor plătiți cu bani negri sau ai instituțiilor publice de PSD. Nu-mi întemeiez judecățile de valoare pe minciunile gogonate pe care le lansează un PSD din ce în ce mai disperat”, apreciază Orban.

Ministrul Costel Alexe spune adevărul despre articolul fabricat în fiţuica plătită de Marius Bodea

Ministrul Costel Alexe, candidatul PNL la şefia Consiliului Judeţean Iaşi, a prezentat adevărul despre articolul apărut în fițuica Reporter de Iaşi, deţinută de bătăuşul Gabriel Gachi şi finanţată de deputatul zero Marius Bodea, contracandidat la vârful CJ.

Cei doi au fabricat un material despre un presupus plagiat în teza de doctorat susţinută de actualul ministru al Mediului. Acesta a ţinut să clarifice lucrurile şi să arate faptul că i s-au cerut bani în această campanie pentru a fi lăsat în pace de fiţuica în cauză. În plus, Costel Alexe a menţionat că nu a plagiat niciodată şi că totul nu este decât o mare minciună.

„În campania electorală sunt mereu subiecte fabricate. Nu exista niciun plagiat! Este o mare minciună știrea în sine.

Acest subiect a fost aruncat pe piața de un ziar de șantaj din Iași. Am refuzat să fac un contract de publicitate pe perioada campaniei și ei, de atunci, întrețîn aceste subiecte fabricate. Nu am fost sunat pentru un drept la replică, tocmai pentru a nu-mi da posibilitatea de a spune adevărul.

Până acum, am ales în această campanie să nu dau curs provocărilor venite fie din partea adversarilor politici, fie din partea unor ziarișţi de casa ai adversarilor politici.

Dar până aici! Voi merge în proces civil pentru despăgubiri. continuarea aici

Adauga un comentariu