Actualitate

Ludovic Orban, despre respectarea regulilor: „Realitatea este că la nunți și botezuri nu se respectă“ – VIDEO

Publicat: 01 oct. 2020
Ludovic Orban arată cu mâna
Ludovic Orban, a declarat că Guvernul nu are în vedere majorări de taxe și nici introducerea de taxe noi

Premierul Ludovic Orban a vorbit astăzi despre respectarea regulilor pentru prevenirea infectării cu COVID-19 în România. Ludovic Orban a spus că la nunți și botezuri nu se respectă regulile de protecție împotriva coronavirusului.

„Este o anumită îngrijorare. Acum trebuie să vă spun că în anchetele epidemiologice, pe baza datelor care mi-au fost puse la dispoziție de Ministerul Sănătății, nu neapărat mersul la restaurant în condiții normale este cel care duce la mărirea riscului de transmitere, cât evenimentele, nunti, botezuri, pentru că aici realitatea este că nu se respectă regulile, numărul maxim de persoane, distanțarea. La nunți, fiind evenimente fericite, oamenii ignoră regulile normale pentru că, normal, e bucurie”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre respectarea regulilor: „Nu am putut să stăpânim bucuria victoriilor la locale“

Ludovic Orban a precizat că la alegerile locale de duminica trecută, organizarea alegerilor s-a derulat conform cu regulile de limitare a răspândirii coronavirusului, însă după aflarea rezultatelor, câștigătorii au uitat, de bucurie, de regulile de protecție și au făcut petreceri în toată țara, cu zeci, sute de oameni care nu au respectat regulile de distanțare socială.

„În campanie, procesul electoral s-a derulat foarte corect, numai că nu am putut să stăpânim bucuria victoriilor și în 3.300 de localități, cei care au câstigat s-au bucurat atât de tare încât au organizat petreceri de zeci, sute de oameni, la fel, fără măști, fără…nu chiar peste tot, unde au câștigat ai noștri a fost ceva mai mult respect față de reguli, cel puțin în mediul urban”, a menționat Ludovic Orban.

 

După ce a câștigat un nou mandat, cea mai tânără femeie primar din județul Iași a sărbătorit cu un foc de artificii

Alina Apostol, cea mai tânără femeie primar din județul Iași a câștigat un nou mandat la Primăria Ciortești. Alina Apostol a candidat din partea Partidului Național liberal (PNL) și a obținut un scor foarte bun. Și cum victoria trebuia sărbătorită, Apostol a dat artificii, puțin după miezul nopții. Pentru ca totul să fie cât se poate de vizibil, Alina Apostul a transmis focul de artificii live pe Facebook. Postarea sa a strâns multe reacții din partea alegătorilor și a colegilor de partid.

Un primar din Gorj a sărbătorit victoria realegerii sale călare pe un cal, urmat de un alai de mașini

Ion Dumitru Popescu, primarul PSD al comunei Drăguțești, județul Gorj, a sărbătorit, duminică noaptea, victoria la alegerile locale, plimbându-se călare pe un cal, urmat de un alai de mai multe mașini.

Într-o înregistrate postată pe rețelele de socializare, se vede cum primarul este în culmea fericirii. Cu o piesă de muzică populară pe fundal, primarul le-a zâmbit și le-a făcut cu mâna alegătorilor care l-au felicitat pe stradă. De asemenea, acesta este pasionat de cai, iar în gospodăria sa deține mai multe cabaline.

Anul acesta Ion Dumitru Popescu s-a înscris și în partidul din partea căruia a candidat, adică PSD. Acesta a câștigat primul mandat încă de pe vremea în care făcea parte din PDL, iar acum susține că partidul din care face este unul mult mai puternic. Primarul consideră că este pregătit să ducă la bun sfârșit toate proiectele la care lucrează, iar de astfel, va face tot posibilul pentru binele celor din comună.

 

Adauga un comentariu