Actualitate

Ludovic Orban îi îndeamnă pe români să respecte restricţiile aşa cum le respectă și el

Publicat: 26 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ludovic Orban îi îndeamnă pe români să respecte restricţiile aşa cum le respectă și el
Ludovic Orban îi îndeamnă pe români să respecte restricţiile aşa cum le respectă și el

Președintele PNL, Ludovic Orban a avut o reacţie la dezvăluirile din presă care îl arăta pe acesta înconjurat de zeci de persoane în propriul cabinet. Vorbim despre faptul că parlamentarii au venit să îl felicite pe fostul premier cu ocazia zilei sale de naştere. Ludovic Orban a fost întrebat de reporteri despre ce s-a întâmplat în cursul zilei de ieri iar președintele PNL s-a arătat iritat de întrebări răspunzând că îi îndeamnă pe români să respecte restricţiile aşa cum le respectă şi domnia sa.

Președintele PNL a fost surprins, în cursul zilei de ieri, 25 mai 2021, în propriul cabinet parlamentar alături de zeci de personalităţi politice care au venit să îi ureze La mulți ani.

Ludovic Orban dorește ca românii să respecte legea așa cum o face el

Deși, până pe data de 1 iunie petrecerile sunt în continuare interzise, Ludovic Orban a organizat o presupusă serbare a zilei de naștere. Momentele au fost surprinse de camerele de vedere ale mai multor jurnalişti care, astăzi l-au luat la întrebări pe fostul premier. Ludovic Orban s-a arătat deranjat de întrebările puse de jurnalişti şi a spus că îi îndeamnă pe români să respecte legea aşa cum o face el.

De altfel, președintele PNL susţine că majoritatea colegilor domniei sale sunt vaccinaţi şi nu poate fi vorba despre o petrecere pentru că nu organizat nimic în acest sens. Ludovic Orban susţine că i-a rugat pe colegi să poarte mască:

„Nu a venit nimeni la nici o invitație. Au venit oamenii să-mi spună la mulți ani. Unii dintre invitați au venit mai repede, iar faptul că a apărut o poză cu unii colegi care nu purtau mască era mult mai târziu.

Evident că ulterior i-am rugat să poarte mască. Iar dacă mănânci e evident că nu ai mască. Colegii mei sunt aproape toți vaccinați.

Probabil cuoscându-mi programul au vrut să respecte programul. Nu a fost o petrecere organizată. La finalul programului colegii mi-au urât la mulți ani. Atâta timp cât de față cu mine… regulile au fost respectate. Ei n-au venit într-un mod organizat”, a spus Orban.

De la ce a pornit întregul conflict?!

În cursul zilei de ieri, 25 mai 2021, președintele Ludovic Orban a fost surprins de jurnaliști în propriul birou cu zeci de persoane. Parlamentarii venise în contextul în care Ludovic Orban își serba ziua de naștere și în contextul în care astfel de întâlniri sunt interzise cel puțin până pe 1 iunie 2021. Nunțile, botezurile, petrecerile private ar trebui să fie permise abia din 1 iunie doar cu vaccinați, fără să existe un număr limitat de oameni dacă organizatorul poate demonstra că toată lumea e vaccinată, după cum prevede legislația în vigoare.

Dacă nu sunt vaccinați, atunci vor putea participa 50 de persoane înăuntru și 70 afară, începând de la 1 iunie. Practic, fostul premier a furat startul petrecerilor private, încălcând legea.

Este al doilea an în care de ziua liderului PNL se dau petreceri în Parlament

În 2020, tot cu ocazia celebrării zilei de naștere a, la acea dată, premierului României, reporterii au surprins mai mulți miniștri care consumau alcool și fumau în Palatul Parlamentului, asta deși adunările de orice fel erau strict interzise și mai ales că legea interzice consumul de alcool dar și fumatul în instituția mai sus amintită. La acea dată, atât Ludovic Orban cât și persoanele surprinse au fost amendate pentru că au încălcat legea.

Adauga un comentariu