Actualitate

Ludovic Orban se teme de jocurile de culise: „Îmi doresc alegeri libere în PNL, democrație“

Publicat: 30 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ludovic Orban se teme de jocurile de culise Îmi doresc alegeri libere în PNL democrație
Ludovic Orban, președintele PNL

Ludovic Orban se teme de jocurile de culise în PNL și cere alegeri libere.

„Nu poate să își facă campanie pe banii din PNRR (n.r. dacă îi e teamă că Florin Cîțu și-ar putea face campanie pe fondurile din PNRR). E posibil (n.r. să apară și un al treilea candidat), PNL e un partid democratic, nimeni nu a fost descurajat să candideze. Mie nu mi-a fost niciodată frică de un contracandidat.

Îmi doresc alegeri libere în PNL, democrație. Eu discut cu toți liderii PNL. Voi prezenta oferta, atuurile pe care le am. La Congresul PNL vor participa 5.000 de delegaţi. Opţiunea va fi stabilită pe baza ofrtelor, istoricului pe care îl avem fiecare şi în fncţie de opţiunea celor 200.000 de membri ai PNL”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban, mesaj pentru Florin Cîțu: „Va exista un gentleman agreement“

Înainte de Consiliul Național al PNL, duminică dimineață, Ludovic Orban declara că va exista un gentleman agreement.

„Astăzi dimineață, prim-ministrul României, și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al PNL. Salut acest anunț care dă drumul la o competiție în Partidul Național Liberal care sunt convins că va face bine PNL. Va fi o competiție de viziuni, proiecte, obiective care să arate românilor că PNL are capacitatea să ofere o bună guvernare. Salut, Florin, intrarea în cursă.

Am avut o discuție cu domnul Florin Cîțu și în mod evident va exista un gentleman agreement care să ducă la o competiție onestă, pozitivă, în care să arătăm bogăția de resurse umane a PNL și capacitatea PNL de a genera oferte de guvernare”, a declarat Ludovic Orban.

Florin Cîțu, la Consiliul Național al PNL: „Este nevoie de alt tip de politician!”

Premierul Florin Cîțu a declarat duminică, 30 mai, la Consiliul Național al PNL, că este nevoie de alt tip de politicna, care să vorbească mai puțin și să facă mai mult, așa cum procedează el.

„Este cea mai frumoasă priveliște când te uiți la familia liberală. Este o onoare să fiu astăzi aici să împărtășesc această decizie. Astăzi simt că e datoria mea să vă spun de ce am luat această decizie: pur și simplu, cred că este momentul. Am arătat că doar măsurile liberale reprezintă soluția. Au scos România din criză cu fruntea sus. Cea mai mare creștere din UE iar estimările arată pozitiv. Am aplicat principii și valori liberale.

Nu am crescut taxe. Am schimbat filozofia: am pus mai multe resurse la investiții. Am investit sume record de la buget și s-a văzut. Economia se bazează pe investiții. Investițiile sunt motorul unei guvernări liberale. Această guvernare liberală are misiunea de a asigura 8 ani de guvernare. Este nevoie de alt tip de politician! Vorbesc mai puțin și fac mai mult. Ce fac, fac bine. Împreună facem România liberală.

Adauga un comentariu