Cancan ultimă oră

Lui Cove nu îi merge prea bine, după ce a părăsit postul de televiziune care l-a consacrat: ,,Trebuie să știi să împaci pe toată lumea!”

Publicat: 02 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lui Cove nu îi merge prea bine după ce a părăsit postul de televiziune care l-a consacrat Trebuie să știi să împaci pe toată lumea
Cove se bucură și de un real succes în plan actoricesc și urcă de fiecare dată cu drag pe scena Teatrului pentru copii "Ion Creangă" din București, acolo unde este și manager, din anul 2019

Celebrul prezentator tv trece printr-o perioadă dificilă din cauza pandemiei, căci restricțiile impuse i-au dat planurile peste cap.

Vestea că Gabriel Coveșeanu (Cove) a ales să plece de la postul de televiziune care l-a consacrat  în ultimii ani și să semneze un contract cu un alt canal a surprins pe toată lumea.

Vedeta a dat câteva declarații referitoare la motivul pentru care a ales să renunțe la matinalul pe care îl modera și a explicat că programul încărcat a fost cel care l-a împins la o asemenea decizie. Cu toate acestea, Cove trece printr-o perioadă dificilă acum, la puțin timp de când și-a schimbat locul de muncă, căci restricțiile impuse de autorități îi pun bețe în roate.

Restricțiile impuse în pandemie îi dau bătăi de cap lui Cove

Pe lângă cariera impresionantă pe care și-a clădit-o în televiziune, Cove se bucură și de un real succes în plan actoricesc și urcă de fiecare dată cu drag pe scena Teatrului pentru copii „Ion Creangă” din București, acolo unde este și manager, din anul 2019. Totuși, chiar dacă a făcut o schimbare radicală în viața lui, prezentatorul tv nu s-a putut bucura prea mult de această decizie, căci acum se confruntă cu alte probleme, legate de gestionarea teatrului pe timp de pandemie.

Vedeta a declarat că situația este destul de delicată, iar restricțiile dure i-au cam dat planurile peste cap, pentru că se luptă din greu să țină instituția deschisă și să respecte măsurile sanitare impuse:

„Numai director de teatru să nu fii în perioada asta! Trebuie să știi să împaci pe toată lumea! Așteptăm ultimele norme în baza cărora ar trebui să încercăm să ne continuăm activitatea.

Instituțiile de spectacol sunt foarte afectate, din nou, odată cu creșterea ratei de infectare din ultimele săptămâni. Vom încerca să îmbinăm utilul cu plăcutul, adică și să menținem teatrul deschis și să respectăm normele sanitare impuse. Ca atare, adulții trebuie să aibă certificat verde, care să le certifice faptul că s-au vaccinat. Sau un act prin care să demonstreze că au trecut prin boală. Pe când, la copii nu e necesar. E vorba despre copii până la 12 ani, adică exact segmentul de public căruia noi ne adresăm în primul rând!”, a declarat Cove, pentru Impact.ro.

Cove, între „ciocan și nicovală”

Cove a mărturisit că rolul de manager în cadrul Teatrului „Ion Creangă”  a venit și cu o mare responsabilitate, pentru că trebuie să facă față unor adevărate provocări.

Actorul a povestit că deși se luptă din greu să mențină teatrul deschis, unii colegi pe care îi are nu sunt în totalitate de acord cu această decizie, așa că se simte ca între „ciocan și nicovală”, încercând mereu să găsească o cale de mijloc:

„Și la noi părerile sunt împărțite. Ca mai peste tot, auzi și una, și alta, și așa, și pe dincolo. Sunt colegi de-ai mei care susțin că activitatea teatrului ar trebui suspendată în actuala situație, de fapt. Alții, dimpotrivă, susțin contrariul. Așa că managementul trebuie să găsească o cale de mijloc, să împace pe toată lumea. Și vă asigur, nu e deloc simplu!”, a adăugat Cove, pentru sursa citată.

 

Tags:
Adauga un comentariu