Sport

Luis Suarez a intrat deja în istoria lui Atletico: recordul stabilit de uruguayan la debut!

Publicat: 29 sept. 2020
Uruguayanul Luis Suarez a debutat cu o
Luis Suarez

Luis Suarez (33 de ani) a debutat cu o „dublă” și un assist la Atletico Madrid, chiar dacă a început partida cu Granada din postura de rezervă. Atacantul uruguayan a intrat deja în istoria clubului. Este primul jucător al lui Atletico Madrid din secolul 21 care reușește să marcheze și să ofere un assist la debut, și primul debutant din acest secol care înscrie o „dublă” pentru Atletico încă din primul meci.
Luis Suarez a fost adus la Atletico Madrid pentru a-l înlocui pe Alvaro Morata, plecat la Juventus în schimbul sumei de 10 milioane de euro. Și campioana Italiei a fost interesată de sud-american, dar se pare că Suarez a fost mai tentat să rămână în La Liga.

Luis Suarez, cu o „dublă” la debutul pentru Atletico Madrid

Atletico Madrid s-a impus clar în fața Granadei, scor 6-1, meci din runda a treia din La Liga. Diego Costa, Angel Coreea, Joao Felix și Marcos Llorente au dus scorul la 4-0, însă cel mai important eveniment al partidei a fost debutul lui Luis Suarez în tricoul „roji-blanco”.
Atacantul uruguayan a intrat în minutul 70 în locul lui Diego Costa și a avut nevoie de doar 15 minute pentru a înscrie primul său gol pentru formația lui Diego Simeone. Luis Suarez a marcat cu lovitură de cap bine plasată, după o centrare perfectă a lui Llorente. În minutul 90+3, Vitolo i-a pasat cu călcâiul, Suarez a șutat în bară, mingea i-a revenit și și-a trecut în cont „dubla”, stabilind totodată scorul final: 6-1. Pentru oaspeți, golul de onoare a fost marcat în minutul 87, de Jorge Molina.

Adauga un comentariu