Actualitate

„Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu trăiesc”. Reacția rudelor celor două fete

Publicat: 16 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu trăiesc. Reacția rudelor celor două fete

Au trecut mai multe luni de când a fost declanșată ancheta în cazul ”Caracal”, iar în fața ”Casei Groazei”, acolo unde Gheorghe Dincă le-a sechestrat și – conform anchetatorilor – ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu s-au petrecut scene șocante.

Un grup de protestatari ajuns la casa lui Gheorghe Dincă și au strâns toate coroanele de flori, precum și lumânările aduse de oameni. Conform declarațiilor, s-a ajuns la concluzia că nu există niciun motiv pentru a fi improvizat, în locul respectiv, un loc în care familiile să-şi plângă fetele. Alexandra Măceșanu şi Luiza Melencu trăiesc, spun oamenii și familiile celor două adolescente.

“Familia Măceșanu atenționează toate trusturile media să nu publice nicio fotografie cu Alexandra fără acordul familiei care ar putea pune în pericol ancheta aflată în desfășurare în afara României și care ar putea pune în pericol viața acesteia. Orice decizie contrară va atrage atât răspunderea civilă, cât și penală! Parinții sunt singurii care vor decide când se vor face publice anumite fotografii despre persoane care în acest moment sunt susceptibile de a se asemăna cu Alexandra Măceșanu! Este ultimul avertisment al familiei”, a transmis Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Mama Alexandrei Măceșanu este convinsă că fiica sa trăiește și a declarat, la un moment dat, că nu dorește decât ca adevărul să fie aflat. Totodată, a spus că familia nu mai are încredere în nimeni și insistă în a crede că Alexandra este ”dusă peste hotare, traficată”.

„Noi ne aşteptăm să se facă dreptate, să se afle adevărul. Ne dorim să fie mutat dosarul. Nu mai avem încredere în nimeni, având în vedere prin câte a trecut copilul nostru şi de câte ori putea fi salvat. Cum să mai ai încredere în poliţiştii care sunt puşi să ne salveze, care de-asta sunt plătiţi, să ne salveze?! (…) Am spus dintotdeaua şi susţin cu tărie că Alexandra este dusă peste hotare, este traficată. Alexandra nicidecum nu este moartă”, a declarat mama fetei.

Adauga un comentariu