Mozaic muzical

Luminița Anghel, primele declarații după acuzațiile lui David Pușcaș

Publicat: 12 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Luminița Anghel primele declarații după acuzațiile lui David Pușcaș
Luminita Anghel a raspuns acuzatiilor aduse de David Puscas in spatiul public

David Pușcaș a făcut mai multe declarații cu privire la relația pe care o are în prezent cu Luminița Anghel, dar și cu privire la evenimentele din copilăria sa, scoțând la iveală detalii șocante pe alocuri. Tânărul a mărturisit că a avut o copilărie frumoasă cât a fost mic, locuind alături de Luminița Anghel și Marcel Pușcaș pe Calea Victoriei.

Își amintește cu plăcere de acele clipe, pe care le prețuiește și acum.

Luminița Anghel, primele declarații după acuzațiile lui David Pușcaș

„Când eram mic nu mi-a lipsit absolut nimic(…) Am crescut pe Calea Victoriei, pe atunci mama era cu tatăl meu, Marcel Pușcaș.

Îmi e dor și acum de casa unde am locuit, pentru că eu, în timpul vieții cu mama, ne-am tot mutat. Ei au divorțat, dar a fost frumos până când a intervenit divorțul. Ei au divorțat când aveam vreo 7 – 8 ani”, a povestit el, a declarat David Pușcaș.

Apoi, viața lui s-a schimbat. Potrivit declarațiilor tânărului, actualul soț al Luminiței Anghel îl bătea, fătă ca mama lui să intervină, și chiar, adesea, nu îi dădea voie să intre în casă. Prin urmare, nu de puține ori băiatul a fost nevoit să doarmă în scări de bloc.

David susține că nu mai ține legătura cu Luminița Anghel, iar în prezent spune că nu își vorbesc nici de zilele de naștere.

„Mama nu îmi dă mesaje de sănătate, nu mă caută de sărbători, nu ne vedem de ziua mea, de ziua ei, eu pentru ea nu mai exist”, a declarat David Pușcaș pe YouTube.

Ce spune artista despre acuzațiile aduse de fiul ei

Contactată de către jurnaliștii WOWbiz.ro, Luminița Anghel a ales să fie discretă și a preferat să nu comenteze afirmațiile făcute de el. Îndrăgita cântăreață a mărturisit că și-a făcut datoria față de el atât cât s-a putut.

„Prefer să nu comentez. Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Am pus punct. Poate să spună ce dorește. Viața merge înainte. Dumnezeu are grijă de toți, în funcție de fapte ”, a declarat Luminița Anghel.

Luminița Anghel a fost la un pas de moarte

Luminița Anghel a fost la un pas de moarte în anul 2019 atunci când a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

Ce părea a fi la acel moment doar o banală durere s-a dovedit a fi o tromboza venoasă, iar din această cauză ar fi putut să își piardă viața. Prietenii acesteia au sfătuit-o să meargă la medic însă artista a încercat să scape de durere doar cu unguente.

Din nefericire, problema acesteia de sănătate era mult mai gravă decât credea. Într-o noapte, Luminița Anghel s-a trezit din somn din cauza durerilor groaznice și de nesuportat. Atunci, cântăreață s-a uitat în oglinda și s-a speriat.

Luminița avea piciorul foarte umflat și a așteptat să treacă orele că să-și poată suna medicul. La control a primit și diagnosticul, iar apoi a urmat un tratament agresiv.

Adauga un comentariu