WoW!

Luna in care te-ai nascut spune totul despre tine. Afla si tu ce ti-a rezervat soarta

Publicat: 21 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Luna in care te-ai nascut spune totul despre tine. Afla si tu ce ti-a rezervat soarta

Inainte de a te arunca intr-o noua iubire, este bine sa stii cateva lucruri despre persoana respectiva, in funcie de luna in care s-a nascut!

Ianuarie
Esti o persoana ambitioasa si dornica sa invete lucruri noi, dar vrei sa impartasesti cunostintele acumulate si cu ceilalti din jurul tau. Iti place sa spui lucrurilor pe nume, de aceea nu vei avea prea multi prieteni, insa cei care raman langa tine o vor face pentru toata viata. Ai toate sansele sa ai o cariera de succes.

Februarie
Persoanele nascute in luna februarie sunt inteligente, dar au o stare de spirit foarte usor schimbatoare. Sunt caracterizate de loialitate si onestitate, dar se razvratesc primele, atunci cand se simt ingradite. Tintesc sus pe scara sociala, insa nu vor face niciun compromis pentru a ajunge acolo.

Martie
Daca te-ai nascut in luna martie, atunci esti plin de farmec, chiar daca unii te-ar putea cataloga drept timid. Cei nascuti in aceasta luna sunt firi secretoase si isi fac cu greu prieteni, insa odata ce s-au apropiat de cineva, vor fi plini de caldura.

Aprilie
Cei nascui in luna aprilie sunt plini de viata si voie buna, insa nu iau cele mai bune decizii din prima. Asadar, ajung de multe ori sa regrete alegerile facute. Iubesc sa fie in centrul atentiei, dar sunt persoane foarte saritoare, gata sa-si ajute aproape oricand.

Mai
Oamenii nascuti in aceasta luna sunt incapatanati si se enerveaza repede. Sunt placuti usor de ceilalti si se bucura de multa atentie. Sunt inzestrati atat cu frumusete interioara, cat si exterioara. Vor sa se exprime liber si au inclinatii spre meseriile artistice.

Iunie
Cei nascuti in luna iunie sunt persoane cu viziune, politicoase, bine crescute. Sunt firi sensibile si vad intotdeauna ce este mai bun in oameni. Firea ta prietenoasa iti va aduce, insa, multa suferinta, pentru ca esti usor de ranit si iti revii greu dupa astfel de situatii.

Iulie
Cei nascuti in luna iulie sunt persoane sincere si amuzante, care isi fac usor prieteni. Sunt foarte echilibrati si foarte greu ii scoti din sarite. Aceste persoane iarta,dar nu uita niciodata daca le-ai gresit. Este un familist convins si au tendinta de a fi excentrici, mai ales cand vine vorba de felul in care se imbraca.

August
Daca te-ai nascut in aceasta luna, prietenii tai sunt norocosi sa te aiba, pentru ca esti o fire vesela, care face intotdeauna cele mai multe glume. Cu toate acestea, ai calitati de lider, iar oamenii te vor asculta. Ai sanse mari sa ocupi o functie importanta in comunitatea din care faci parte si vei faci bani foarte usor.

Septembrie
Oamenii nascuti in septembrie sunt oameni inteigenti, predispusi insa la depresii. Au o memorie foarte buna, de aceea analizeaza orice pana la cel mai mic detaliu. Adora sa ii critice pe ceilalti si sa le scoata in evidenta greselile, indiferent cat de stanjenitor ar fi.

Octombrie
Oamenii nascuti in luna octombrie sunt oaeni responsabili si frumosi atat la exterior, cat si la interior. Reusesti fara prea multe eforturi sa te faci placut tuturor si iti apreciezi prietenii. Esti usor de ranit, dar iti revii la fel de repede si daca iti pui ceva in minte, nu renunti pana nu obtii. Nu uiti oamenii care ti-au gresit si ai grija sa te razbuni de fiecare data.

Noiembrie
Peroanele nascute in noiembrie sunt pozitive si pline de viata, au multe idei si reusesc sa vada in perspectiva. Au o minte sclipitoare si pot deveni buni doctori. Sunt firi sensibile, iar aceasta trasatura ii predispune la probleme de sanatate si boli psihice.

Decembrie
Cei nascuti in luna decembrie filosofeaza mult si au tendinta de a analiza toate aspectele vietii. Esti norocos si gasesti dragostea cu usurinta. In plus, ai o viata sociala activa, iar uneori iti ignori responsabilitatile, de dragul distractiei. Poti avea succes in viata, atunci cand realizezi ca timpul trece.

Adauga un comentariu