Local

Scandal în această seară în Iași! Mai multe echipaje de poliție au intervenit pentru a aplana conflictul. S-au tras focuri de armă – Exclusiv, Galerie Foto, Video

Publicat: 19 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal în această seară în Iași Mai multe echipaje de poliție au intervenit pentru a aplana conflictul. S-au tras focuri de armă - Exclusiv Galerie Foto Video
Autospecială de poliție

Într-o comună din Iași a izbucnit marți, 19 octombrie 2021, un scandal uriaș. Se pare că este vorba despre un conflict izbucnit între mai multe persoane de etnie rromă. Au intervenit echipaje de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Iași (S.A.S).

„În seara de 19 octombrie a.c., polițiștii din Iași au fost sesizați despre faptul că mai multe persoane amenință cu acte de violență și au distrus mai multe autoturisme. Polițiștii din structurile de ordine publică s-au deplasat la fața locului, iar, din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că este vorba despre un conflict între membrii a două familii, în urma căruia au fost distruse mai multe autovehicule, geamurile și gardul unei locuințe.

Pentru aplanarea conflictului, la fața locului au intervenit și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași, fiind totodată efectuate două focuri de armă, de avertisment, în plan vertical. Conflictul a fost aplanat, iar cercetările continuă, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale”, se arată în comunicatul emis de IPJ Iași.

Revenim cu detalii!

Adauga un comentariu