Actualitate

Mădălin Ionescu, acuzat că îl umilește pe Filip. Cum a reacționat soțul Cristinei Șișcanu

Publicat: 31 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mădălin Ionescu acuzat că îl umilește pe Filip. Cum a reacționat soțul Cristinei Șișcanu
Mădălin Ionescu a fost acuzat de internauți că face diferențe între copiii săi

Mădălin Ionescu a răbufnit, după ce a fost acuzat că îl umilește pe Filip, fiul său din prima căsnicie, cu Mihaela Coșerariu. Concret, prezentatorului i s-a reproșat că face diferențe între copiii săi. Mai precis, lui Mădălin Ionescu i s-a spus că nu se comportă cu Filip așa cum o face cu fetița cea mică, Petra.

Mădălin Ionescu este tatăl a trei copii, în creșterea cărora este foarte implicat. Prezentatorul TV are o fiică din mariajul cu Cristina Șișcanu, însă mai are și doi copii mai mari, pe Filip și pe Ștefania, din căsnicia sa anterioară, care se înțeleg foarte bine cu actuala soție a tatălui lor. Din păcate, fiul lui Mădălin Ionescu se confruntă, de mulți ani cu o problemă de sănătate, care nu i-a permis să se dezvolte în mod normal, dar tatăl lui și Cristina Șișcanu nu au ținut niciodată cont de acest lucru și l-au iubit la fel de mult ca pe ceilalți doi copii.

Mădălin Ionescu, acuzat că îl umilește pe Filip

Chiar dacă Filip se confruntă cu probleme de sănătate, tatăl lui nu s-a sfiit niciodată să îl arate pe tânăr pe rețelele de socializare și să vorbească deschis despre starea lui. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, atunci când Mădălin Ionescu și-a deschis sufletul și a făcut câteva mărturisiri despre Filip, spunând că, uneori, este foarte trist pentru că fiul lui nu s-a putut dezvolta la fel ca ceilalți copii.

Prezentatorul se gândea la cât de frumos ar fi arătat viața tânărului, dacă problemele de sănătate nu l-ar fi afectat, însă a mărturisit că nu vrea ca Filip să îl vadă trist și să afle despre suferința tatălui său.

„Știți că Filip, în general, e vesel, cu excepția unor momente în care probabil are și el gândurile lui legate de viitor, clipele în care se gândește la condiția lui și realizează că e diferit. Deși, de multe ori, acest diferit e în sens pozitiv. Însă eu nu-mi pot lua din suflet această tristețe de părinte legată de faptul că el putea să fie la vârsta aceasta un student excepțional, un tânăr cu foarte multe preocupări, prieteni iubita și foarte implicat în tot felul de proiecte etc., momente sociale cu opțiunile lui, cu visele lui, cu speranțele lui. Și în aceste clipe, trebuie să-mi maschez toată această stare interioară, pentru că nu vreau ca el să știe că eu am și aceste suferințe”, a povestit Mădălin Ionescu, într-un filmuleț postat pe pagina lui de Facebook.

După ce prezentatorul TV a făcut publice aceste imagini, în care apărea și Filip, urmăritorii săi de pe rețelele de socializare nu au fost foarte încântați. Mai mult, unii dintre ei l-au acuzat pe Mădălin Ionescu de faptul că acesta face diferențe între copii și că nu se comportă cu Filip așa cum o face cu Petra, fetița lui și a Cristinei Șișcanu, ba chiar i-au spus prezentatorului că își umilește fiul prin astfel de filmulețe.

„Este un tânăr care înțelege absolut tot doar că nu poate să exprime prin cuvinte, dragul de el. Fă un pustiu de bine și nu te plânge când este și el în preajma ta.Nu-l umili, comportă-te cu el așa cum te comporți cu Petra”, i-a transmis o urmăritoare lui Mădălin Ionescu, în secțiunea de comentarii de la postarea sa.

Mădălin Ionescu, reacție dură la adresa celor care l-au criticat

Prezentatorul TV a rămas șocat de lucrurile pe care i le-au spus fanii lui de pe internet. După ce a fost acuzat că își umilește fiul, Mădălin Ionescu nu s-a mai putut abține și le-a dat replica oamenilor care îl acuză de faptul că nu se comportă așa cum ar trebui cu fiul său. Soțul Cristinei Șișcanu a spus că el își cunoaște cel mai bine copilul, iar oamenii nu ar trebui să își mai dea cu părerea fără să știe, de fapt, cum stau lucrurile în familia lor.

„Ar fi probabil imposibil ca astfel de personaje, de genul dv, sa se abțină de la comentarii atât de absurde. Cred ca știu mai bine decât dv ce înțelege si ce nu înțelege fiul meu. Eu mi-am umilit baiatul sau as putea sa o fac vreodată? Vi se pare ca sunt un om lipsit de inteligenta, de rațiune sau de empatie? În acel moment Filip interacționa mai mult cu televizorul.

Am fost suficient de discret. Altfel Filip nu înțelege chiar tot, doamna. Nu ați crescut un astfel de copil si nu cunoașteti problematica specifica unui asemenea caz. E atât de ușor sa stai pe margine si sa emiți mizerii de acest tip! Ar fi trebuit sa va dau block … sincer”, i-a răspuns Mădălin Ionescu.

Adauga un comentariu